Enterprise Mobility: Veilig toegang altijd en overal.

Toegang tot informatie en processen - waar, wanneer en op welk apparaat dan ook. Met het SAP Mobile Platform, Mobile Apps, en Mobile Device Management van SAP, kunnen zakelijke gebruikers overal essentiële taken uitvoeren en weloverwogen beslissingen nemen op dezelfde manier als ze dat op kantoor zouden doen.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Freedom to access SAP enterprise mobility software in any place at any time
Bezoek SAP Store

Zet uw bedrijf in beweging - probeer SAP Mobile Apps zelf.

Manager die gebruikt maakt van software op zijn smartphone

Houd eenvoudige zaken simpel met SAP Fiori

Altijd bij uw informatie? Waar u ook bent? SAP maakt het mogelijk, met SAP Fiori. Dagelijks terugkerende taken voor bijvoorbeeld HR, sales en inkoop verlopen ineens heel simpel. En zijn beschikbaar op al uw (mobile) devices.

Sales Executives discussing the Gartner report

'How Mobility Is Changing the World'

Mobile gaat de wereld veranderen, maar hoe? Er zijn gewoonweg te veel ongelimiteerde mogelijkheden die het voorspellen van een ‘mobiel’ toekomstbeeld (bijna) onmogelijk maken. De kwaliteit van mensenlevens in de gehele maatschappij zal verbeteren. De fenomenale ontwikkeling op het gebied van innovatieve mobiele technologieën maakt dit mogelijk. Hello Future!

Man playing game of chess

SAP aanvoerder op het gebied van Mobility

2-sep-2013

#Mobility

SAP heeft zich gepositioneerd als leider op het gebied van Mobile Device Management (MDM) Software in het 2013 Gartner Magic Quadrant for Mobile Device Management Software Report. Lees de blog van Martijn Tielen en leer meer over het onderwerp!

Man watching webcast on laptop

Mobile Insights Webcast Series

Join us for interactive webcasts with SAP experts as they address insights and share their expertise on industry trends, SAP's mobile strategy, and more.