Enterprise Mobility: Veilig toegang altijd en overal.

Toegang tot informatie en processen - waar, wanneer en op welk apparaat dan ook. Met het SAP Mobile Platform, Mobile Apps, en Mobile Device Management van SAP, kunnen zakelijke gebruikers overal essentiële taken uitvoeren en weloverwogen beslissingen nemen op dezelfde manier als ze dat op kantoor zouden doen.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Freedom to access SAP enterprise mobility software in any place at any time
Bezoek SAP Store

Zet uw bedrijf in beweging - probeer SAP Mobile Apps zelf.

sap mobile experience platform

Key Considerations for the Mobile Enterprise

Mobility is een van de meest ontwrichtende business trends in een lange tijd. Van het bouwen aan een uitgebreid mobile profiel tot het ontwikkelen van applicaties en de beveiligingseisen bedrijfsbreed: het is geen eenvoudige taak! Bedrijven moeten niet in obstakels denken, maar aan de vele kansen die een mobile enterprise strategie met zich meebrengt.

Sales Executives discussing the Gartner report

'How Mobility Is Changing the World'

Mobile gaat de wereld veranderen, maar hoe? Er zijn gewoonweg te veel ongelimiteerde mogelijkheden die het voorspellen van een ‘mobiel’ toekomstbeeld (bijna) onmogelijk maken. De kwaliteit van mensenlevens in de gehele maatschappij zal verbeteren. De fenomenale ontwikkeling op het gebied van innovatieve mobiele technologieën maakt dit mogelijk. Hello Future!

SAPPHIRE NOW: Simplify Everything. Do Anything.

Mobility Highlights at Sapphire

5-jun-2014

#Mobility

Ieder jaar is SAPPHIRE NOW hét moment om vele releases en nieuwe ontwikkelingen bekend te maken. Zo ook voor onze mobile oplossingen, wist u bijvoorbeeld dat vanaf nu SAP Fiori standaard (dus gratis) wordt inbegrepen!

Man watching webcast on laptop

Mobile Insights Webcast Series

Join us for interactive webcasts with SAP experts as they address insights and share their expertise on industry trends, SAP's mobile strategy, and more.