Enterprise Mobility: Veilig toegang altijd en overal.

Toegang tot informatie en processen - waar, wanneer en op welk apparaat dan ook. Met het SAP Mobile Platform, Mobile Apps, en Mobile Device Management van SAP, kunnen zakelijke gebruikers overal essentiële taken uitvoeren en weloverwogen beslissingen nemen op dezelfde manier als ze dat op kantoor zouden doen.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Freedom to access SAP enterprise mobility software in any place at any time
Bezoek SAP Store

Zet uw bedrijf in beweging - probeer SAP Mobile Apps zelf.

sap mobile experience platform

Key Considerations for the Mobile Enterprise

Mobility is een van de meest ontwrichtende business trends in een lange tijd. Van het bouwen aan een uitgebreid mobile profiel tot het ontwikkelen van applicaties en de beveiligingseisen bedrijfsbreed: het is geen eenvoudige taak! Bedrijven moeten niet in obstakels denken, maar aan de vele kansen die een mobile enterprise strategie met zich meebrengt.

Sales Executives discussing the Gartner report

'How Mobility Is Changing the World'

Mobile gaat de wereld veranderen, maar hoe? Er zijn gewoonweg te veel ongelimiteerde mogelijkheden die het voorspellen van een ‘mobiel’ toekomstbeeld (bijna) onmogelijk maken. De kwaliteit van mensenlevens in de gehele maatschappij zal verbeteren. De fenomenale ontwikkeling op het gebied van innovatieve mobiele technologieën maakt dit mogelijk. Hello Future!

Zet een hek om je smartphone & apps

1-aug-2014

#Mobility

Je telefoon kwijt raken is nooit fijn, maar wat als je telefoon allemaal apps bevat boordevol gevoelige bedrijfsgegevens. Een van je apps biedt zelfs rechtstreeks toegang tot het CRM-systeem van je bedrijf. Wat doe je?

Wat is uw Mobile Strategy?

Hoe speelt u in op de kansen die mobiele technologieën bieden? Bent u hard op weg om een ‘mobile business’ te worden of staat u nog in de startblokken? Waar u ook staat, SAP helpt u graag op weg.