Benut de kracht van SAP HANA in-memory computing

Analyseer big data in een oogwenk en stimuleer zo snelle innovatie - maak kennis met SAP HANA, ons in-memory platform. SAP HANA is geoptimaliseerd voor de transactionele en analytische verwerking van informatie. Het mag dan ook geen verrassing heten dat dit platform afgetekend aan kop gaat in de in-memory markt.*

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
  • http://sapvideo.edgesuite.net/vod/media/how-business-systems-work.mp4
  • Snelweg, weergeeft de snelheid en kracht van SAP HANA in-memory computing
  • 467
  • 263
Ontdek de SAP HANA oplossingen

Zie hoe onze in-memory technologie u kan helpen uw bedrijf in real-time aan te sturen.

Lichten op de snelweg, weergeven de snelheid van SAP HANA

Wat is SAP HANA?

Luister hoe Steve Lucas, Global General Manager en senior executive bij SAP, SAP HANA omschrijft. Ontdek hoe het zakendoen transformeert door transacties, analytics, planning en de verwerking van voorspellende en sentimentsgegevens te stroomlijnen – allemaal met behulp van één in-memory database.

Bruisende stad, weergeeft real-time business, altijd en overal

Waarom zou u SAP HANA gebruiken?

Tover uw onderneming om in een real-time bedrijf. Maak kennis met de manier waarop SAP HANA u kan helpen de vertraging tussen inzicht en handelen te elimineren dankzij real-time analyses en rapportages, en aanzienlijk versnelde bedrijfsprocessen. Dr. Vishal Sikka, CTO bij SAP, geeft uitleg.

Presentatie over In-Memory Data Management

Hoe werkt SAP HANA?

Verdiep u grondig in de technische ins & outs van een ‘column-oriented dictionary-compressed’ in-memory database – en de toepassing ervan voor zakelijk computergebruik – in deze gratis online cursus gepresenteerd door dr. Hasso Plattner, voorzitter en mede-oprichter van SAP.

Brainstorm over de invloed van in-memory computing

Terugblik: SAP Big Data Forum 2013

Het SAP Big Data Event op 10 oktober was een groot succes. SAP, partners en klanten zoomden in op de vraag: ‘Wat zijn de mogelijkheden van Big Data voor úw organisatie?’ Het doel; in één dag grip krijgen op alle aspecten rondom dit onderwerp. En dat is meer dan gelukt!