Portefeuille van SAP Cloud

Onze cloudproducten bieden flexibiliteit, keuzevrijheid en controle. SAP Cloud breidt uw bestaande omgeving uit, met als resultaat meer flexibiliteit en betere prestaties. Leiders op het gebied van IT en bedrijfsprocessen kunnen processen snel en eenvoudig innoveren en aanpassen om meerwaarde te creëren of kosten te besparen, zonder dat er processen worden verstoord. Onze strategie richt zich met name op de volgende punten:

  • De juiste mix van veilige, hoogwaardige technologie voor de cloud, gehost en op locatie
  • De keuze tussen public en private cloud, beschikbaar via het belangrijkste cloudplatform van de branche
  • Inspelen op de behoeften van de klant dankzij de combinatie van expertise, een compleet productaanbod, beveiliging en integratie
SAP Cloud
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

netwerken van SAP

Breng uw prestaties naar een hoger niveau

Betrek uw werknemers, klanten en partners op een geheel nieuwe wijze bij uw bedrijf met cloudapplicaties en zakelijke netwerken van SAP. Ga op zoek naar operationele modellen die meer winst en concurrentievoordeel opleveren en behaal prestaties die u vroeger niet voor mogelijk hield.

In-memory + cloud - SAP

In-memory + cloud:
alleen bij SAP

Profiteer van de ongelooflijke snelheid van de in-memory technologie van SAP HANA om uw cloudapps te koppelen en te beheren vanuit één enkel, open platform. Innoveer sneller, krijg maximaal inzicht in uw activiteiten en ontwikkel nieuwe processen die voorheen niet mogelijk waren.

Stap over op de cloud, op uw manier

Stap over op de cloud, op uw manier

Maak verbinding met de cloud wanneer en hoe u dat zelf wilt, met 's werelds meest uitgebreide aanbod van public, private en managed cloudoplossingen. Haal alles uit uw bestaande IT-investeringen en profiteer van de ongekende snelheid, keuzemogelijkheden en flexibiliteit in een hybride of cloudomgeving.

Wij kunnen helpen.

Wilt u meer weten over SAP Cloud Computing?

Gerelateerde producten