Ongeëvenaarde klantenbinding

Het is nu belangrijker dan ooit om uw organisatie, van welke omvang dan ook, om uw klanten heen te bouwen. Uw marketing-, sales- en klantenserviceteams staan in direct contact met de klant. Ze moeten de kracht van uw onderneming volledig kunnen overbrengen op de klant, ze moeten over diepgaand klantinzicht beschikken en de klant persoonlijk binden. Dit is nodig om de concurrentie voor te blijven en een unieke ervaring te bieden tijdens het gehele consumentenproces. Stap over op SAP Cloud voor uw marketing-, sales- en klantenserviceteams en word succesvoller dan ooit.

  • Leer uw klanten beter kennen dan ooit tevoren
  • Sta uw klanten bij tijdens het volledige consumentenproces
  • Zet prospects om in promotors
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Salesmedewerker gebruikt app op smartphone in een auto

Probeer SAP Cloud for Sales gratis

Ervaar SAP Cloud for Sales. Leer uw klanten kennen en bind ze aan uw organisatie via onze moderne salesoplossing waarmee u sneller deals sluit. Ontdek hoe u slimmer werkt, beter verkoopt en meer winst boekt met de salesapplicatie die speciaal is ontworpen voor salesmensen zoals u.

Salesmedewerker helpt een man in een fietsenwinkel

Personalisering houdt klanten tevreden

Volgens Forrester gelooft 70% van de senior marketingdirectieleden dat een gepersonaliseerde klantervaring in grote mate kan bijdragen aan een grotere customer lifetime value en meer promotors van het merk. Ontdek hoe marketeers er volgens Forrester voor kunnen zorgen dat ze de concurrentie voorblijven en niet worden gehinderd door nieuwe spelers.

Zwangere vrouw zit op de bank en maakt gebruik van een digitale tablet

Bied een ongeëvenaarde klantervaring

Til klantenservice naar een hoger plan en profiteer van de ongekende snelheid en flexibiliteit van de cloud. Deze geavanceerde software biedt uw klanten meerdere servicekanalen en geeft servicemanagers realtime inzicht in de callcenterprestaties.

Wij kunnen helpen.

Wilt u meer weten over SAP Cloud Computing?

Cloudapplicaties voor sales, service & marketing

Gerelateerde producten en diensten