Ontdek de beproefde cloud-based inkoopoplossingen

Vind nieuwe leveranciers, stroomlijn transactieprocessen en bespaar kosten met cloud-based inkoopsoftware van Ariba. Nu SAP deze marktleider op het gebied van online sourcing, inkoop en verkoop heeft overgenomen, hebben zowel onze grote als onze kleinere klanten toegang tot de allerbeste software en het Ariba Network om het volledige source-to-pay-proces te ondersteunen. En sinds de recente overname van Fieldglass biedt SAP nu ook een cloud-based Vendor Management System om personeel dat niet vast in dienst is beter te kunnen beheren.

  • Herken en benut strategische sourcingkansen en automatiseer de uitvoering
  • Integreer de aanmaak en het beheer van contracten op een centrale locatie
  • Versnel uw procure-to-payprocessen met online winkelen en facturering
  • Automatiseer leveranciersprestaties en informatiebeheer
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Inkoopmanager controleert de voorraad

Collaborative sourcing: meerwaarde genereren

Vandaag de dag hebt u een grotere, complexere toeleveringsketen nodig om kosten en risico's te beheren. De oplossing hiervoor is sourcing op basis van samenwerking: een combinatie van traditionele sourcing met nieuwe, krachtige strategieën, een helder beeld van toeleveringsmarkten en nauwere banden met leveranciers. In dit document vindt u strategieën die u direct kunt toepassen.

Werk samen met leveranciers om kosten te besparen, sneller te werken en risico's te verminderen

Bouw een business case voor P2P-automatisering

Dicht de kloof met leveranciers. Het resultaat: lagere kosten, snellere processen en minder risico's. Dit bereikt u door uw procure-to-payprocessen te automatiseren en te koppelen aan de orderverwerkingsprocessen van uw leveranciers. The Hackett Group en Ariba leggen uit hoe de business case voor deze vorm van samenwerking kan worden opgebouwd.

Vrouw bezig met projectplannen

De zoektocht naar een Vendor Management System (VMS)

Ontdek welke vragen u moet stellen bij uw zoektocht naar een VMS-aanbieder. Wij bieden u templates voor offerteaanvragen, productdemonstraties en referentiecontroles. Zodra u deze informatie hebt gelezen, kunt u het VMS kiezen dat het meest aansluit bij uw behoeften.

Wij kunnen helpen.

Wilt u meer weten over SAP Cloud Computing?