Ontsluit de kracht van uw financiële informatie met onze cloudoplossingen voor finance

Vereenvoudig zelfs de meest complexe financiële taken, met SAP Cloud aangedreven door SAP HANA, ontworpen voor ondernemingen van elke omvang. Vergroot de financiële flexibiliteit met cloudoplossingen die u helpen om de efficiëntie en financiële controle te verbeteren. Voldoe probleemloos aan de nationale en internationale voorschriften voor financiële verslaglegging. En zet financiële gegevens om in strategische inzichten voor alle bedrijfsonderdelen.

  • Stroomlijn boekhoudprocessen en verhoog de algehele efficiency
  • Zorg voor transparantie en inzicht in financiële prestaties
  • Zorg dat zakelijke inzichten ook direct mobiel beschikbaar zijn
  • Verkrijg realtime zicht op uw liquide middelen
  • Houd de reiskosten onder controle en verbeter de naleving van het bedrijfsbeleid
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Reizen per vliegtuig

Reis- en onkostenbeheer

U kunt uw reiskosten en onkosten beheren en zorgen voor een betere naleving van uw bedrijfsbeleid, terwijl u werknemers helpt om weloverwogen beslissingen te nemen op het gebied van reizen en onkosten, en hun sneller onkostenvergoedingen uitkeert.

Blik op de kade

De haven van San Diego houdt kosten onder controle en vereenvoudigt het reizen

Ontdek hoe de op zes na grootste haven in de Verenigde Staten SAP Cloud for Travel and Expense gebruikt, zodat werknemers hun zakelijke reizen efficiënter kunnen beheren en de kosten beter onder controle kunnen houden. Met SAP Cloud for Travel and Expense gaat het de haven van San Diego voor de wind.

Kantoorgebouwen

SAP Simple Finance:
realtime en eenvoudig

Gebruik SAP Simple Finance om uw financiële transformatie te versnellen en uw bedrijfskritieke processen in realtime uit te voeren. Deze geavanceerde oplossingen combineren onze marktleidende financiële software met SAP HANA in-memory technologie in een veilige, betrouwbare cloud.

Wij kunnen helpen.

Wilt u meer weten over SAP Cloud Computing?

Cloudapplicatieoplossingen voor finance:

Gerelateerde producten