Maak contact met leveranciers via het Ariba Network op SAP HANA, het toonaangevende in-memory platform

Verbind uw bedrijf, systemen en handelspartners met Ariba, het cloud-based leveranciersnetwerk. Doe uw voordeel met marktleidende applicaties en technologieën om de inkoop te stroomlijnen. Elimineer foutgevoelige papieren transacties en blijf de concurrentie voor door sneller, transparanter en inzichtelijker zaken te doen.

  • Ontdek meer dan 1,5 miljoen leveranciers in meer dan 190 landen wereldwijd  
  • Transacties uitvoeren met leveranciers: er wordt voor meer dan een half biljoen dollar aan handelstransacties uitgevoerd via Ariba Network  
  • Verlaag de leveringskosten: klanten besparen dagelijks in totaal wel zo'n 82 miljoen dollar
  • Gebruikmaken van SAP HANA: gegevens kunnen tot wel 30 keer sneller worden gedownload en zijn onmiddellijk beschikbaar
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Cloud-based oplossingen voor het bedrijfsnetwerk:

Wij kunnen helpen.

Wilt u meer weten over SAP Cloud Computing?

* Alle genoemde implementatieresultaten zijn uitsluitend bedoeld ter informatie en de voorbeelden die hier worden opgevoerd, ofschoon gebaseerd op praktijkervaringen van klanten van SAP, zijn niet te interpreteren als toezeggingen of garanties door SAP en/of partnerbedrijven van SAP. Feitelijke prijzen, kosten en implementatieresultaten kunnen variëren op basis van klantspecifieke vereisten en behoeften. De enige garanties voor producten en diensten van SAP zijn de garanties in de uitdrukkelijke garantieverklaringen die bij dergelijke producten en diensten worden geleverd, indien van toepassing. Niets in dit materiaal mag als een aanvullende garantie worden opgevat.