Luister naar de mening van deskundigen

Ontdek waarom zoveel klanten SAP zijn gaan gebruiken om te kunnen profiteren van de voordelen die cloudtechnologie biedt en waarom samenwerking binnen bedrijven en tussen providers en klanten cruciaal is voor verdere adoptie.

Fluffy white clouds above a city
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Clouds representing cloud computing

Cloud Benefits 101: What's In It for You?

In 1997 waren bedrijven enthousiast over de mogelijkheden van het internet, maar ook bezorgd over veiligheid en privacy. Vanaf 2011 trad cloud computing op de voorgrond als de nieuwe technologie die alles op zijn kop zette. Lees hier meer over in de white paper van Sand Hill Group.

View from a virtual office enabled by cloud computing

Professional Services Cloud Strategies That Win

In de overgang naar cloud computing vertrouwen wereldwijd steeds meer professionele dienstverleners op mobiele technologieën met talrijke functies, virtuele bedrijfsactiviteiten, personeelsmodellen waarin thuiswerk geïntegreerd zit en het op afstand uitbesteden van werkzaamheden. Lees de paper van Technology Evaluation Centers.

Plane traveling over buildings

IDC: The Maturing SaaS Market Enhances Flexibility

10-jul-2013

#Cloud

Lees waarom organisaties die nog niet volop werken met Software as a Service (SaaS), vanwege de vraagtekens die ze zetten bij de configuratie en personalisatie, de huidige offerings opnieuw zouden moeten bekijken om vast te stellen of applicaties en diensten op SaaS-basis nu aan hun behoeften voldoen.