Ontdek het succes dat onze klanten boeken met de cloud-oplossingen van SAP

De cloud-oplossingen van SAP dragen iedere dag bij aan beter lopende bedrijven, maar daarvoor hoeft u ons niet op ons woord te geloven. Klik op een oplossing op onze portfoliopagina voor meer informatie en verhalen van klanten.

SAP customers find success in the cloud
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Featured Customer Testimonials

PGi, provider of audio, video and web conferencing services runs SAP Sales OnDemand

PGi voldoet dankzij SAP Cloud For Sales aan hoge verwachtingen

PGi is een onderneming waarbinnen virtueel samengewerkt wordt om Fortune 500-bedrijven in 23 landen te bedienen. In deze video vertellen PGi-verkoopteams hoe SAP Cloud For Sales voor hen de nieuwe oplossing is die ze niet alleen graag gebruiken, maar die er ook voor zorgt dat ze altijd en overal effectiever verkopen.

CSC, global provider of technology-enabled business solutions and services, runs SAP Carbon Impact OnDemand to assess its own greenhouse gas emissions

CSC wereldwijd actief met SAP Carbon Impact OnDemand

CSC biedt wereldwijd oplossingen en diensten op basis van technologie. CSC implementeerde SAP Carbon Impact OnDemand om de impact van haar eigen broeikasgasuitstoot te evalueren, evenals een deel van het onderscheidend aanbod van haar eigen BPO en Managed Services groep.

Skullcandy, a unique manufacturer of high-quality audio products for action sports enthusiasts, runs SAP Business ByDesign company-wide

Skullcandy: Ondernemend blijven

Als u op zoek bent naar een succesverhaal dan zult u zeker geïnteresseerd zijn in wat deze unieke fabrikant van kwalitatief hoogwaardige audioproducten voor outdoorsportfanaten te melden heeft. Ontdek wat Skullcandy bereikt heeft door te vertrouwen op de best business practices die in SAP Business ByDesign verwerkt zijn.

We can help.

Want to learn more about SAP Cloud Computing?