SAP Cloud Computing

biedt u het vermogen uw bedrijf naar een hoger plan te tillen en in enkele weken beter te laten draaien

Cloud computing verandert de wijze waarop u computing resources aanschaft en gebruikt. Of u nu overweegt iets nieuws te implementeren of uw huidige on-premise investeringen wilt uitbreiden, SAP cloud-oplossingen bieden u de flexibiliteit om binnen uw bedrijf te innoveren en toch alleen te betalen voor wat u gebruikt. Daarnaast zijn onze oplossingen zo ontworpen dat u ze snel in gebruik kunt nemen. Zo kunt u zich snel aan veranderende zakelijke behoeften aanpassen en sneller beter draaien.

  • Minimaliseer kapitaalinvesteringen vooraf en profiteer van flexibeler bedrijfskosten
  • Verlaag kosten door niet langer gebruik te maken van dure IT-infrastructuur en -specialisten voor het inzetten, bedienen en upgraden van systemen
  • Creëer ruimte om uw bedrijf te laten groeien door middel van schaalbare oplossingen waarmee u snel aanpassingen kunt doorvoeren
Technology in the cloud
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Explore our Cloud Solutions

Find out how SAP cloud solutions can take your business to new heights.

Team discussing HR strategy

40 jaar ervaring voor 99 euro per maand

Rendabel: jazeker. Ongekend efficiënt: check. Concurrerend vermogen: op scherp. Wilt u ook uw gehele bedrijf runnen met behulp van één cloud-gebaseerde ERP oplossing? Wereldwijd gingen vele bedrijven u voor!

Clouds representing cloud computing

Cloud Benefits 101: What's In It for You?

In 1997 waren bedrijven enthousiast over de mogelijkheden van internet, maar ook ongerust over beveiliging, privacy, etc. In 2011 diende cloud computing zich aan als de volgende technologische golf die alles op zijn kop zette. Lees er meer over in de white paper van Sand Hill Group.

Business user sitting outside connecting to his work

IDC: The Maturing SaaS Market Enhances Flexibility

Ontdek waarom organisaties die nog niet volop met Software-as-a-Service (SaaS) werken omdat ze bezorgd zijn over configuratie en personalisatie de huidige offerings opnieuw zouden moeten bekijken – en vaststellen of applicaties en services op basis van SaaS nu in hun behoeften voorzien.

View at an SAP conference session

Making money in the Cloud

U wist waarschijnlijk al dat u een hoop geld kunt besparen met behulp van cloud computing, maar dat u er ook geld mee kunt verdienen? Lees de whitepaper: "How to make money in the Cloud" en leer hoe u met cloud computing software uw sales naar een hoger niveau tilt.