EAM: Enterprise Asset Management Software

Verlaagde risico's en effectief beheer van uw apparatuur

Creëer een solide fundament op basis van standaarden om uw fysieke bedrijfsmiddelen mee te beheren – of uw bedrijf nu vertrouwt op productieapparatuur, stroomnetten, machines, voertuigen of faciliteiten. Onze EAM-software (Enterprise Asset Management) kan u helpen de operationele efficiëntie te vergroten, het bedrijfsmiddelengebruik te verbeteren, de kosten te verlagen en kapitaaluitgaven gedurende de levenscyclus van bedrijfsmiddelen beter te beheren.

 • Snellere, nauwkeuriger rapportages en analytics ten aanzien van bedrijfsmiddelen– voor slimmere besluitvorming
 • Meer inzicht in de prestaties en risico’s van en kapitaaluitgaven voor bedrijfsmiddelen
 • Verbeterde benutting van bedrijfsmiddelen met gecentraliseerde monitoring en controle
 • Bedrijfsmiddelen met onovertroffen prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid en met geminimaliseerde onderbrekingen
   EAM lasser
   • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
   Ontdek onze oplossingen

   Zie hoe onze EAM-software u kan helpen de maximale waarde uit uw bedrijfsmiddelen te halen.

   Asset management software - tablet

   E-Book: Enterprise Asset Management

   Verlaag uw bedrijfskosten, verbeter uw prestaties, verlaag uw risico’s – en beheer de gehele levenscyclus van fysieke bedrijfsmiddelen op efficiënte wijze – met SAP Enterprise Asset Management (EAM). Verdiep u in de white papers, demo’s en video’s in dit e-book over EAM boordevol nuttige informatie.

   Enterprise asset management - Bouwvakker

   Overtref de prestaties van uw bedrijfsmiddelen

   Beheer uw bedrijfsmiddelen met behulp van technologie die Publicly Available Specification (PAS) 55 ondersteunt. Lees hoe PAS 55 u door middel van best practices kan helpen de uptime, betrouwbaarheid en algehele prestaties van uw bedrijfsmiddelen te verbeteren – zodat u maximaal rendement uit uw fysieke bedrijfsmiddelen haalt.

   Asset lifecycle management - Fabriek

   Pleeg alleen onderhoud wanneer dat nodig is

   Ontdek alles over SAP Condition-Based Maintenance: een Rapid-Deployment Solution die uw organisatie in staat stelt alleen onderhoud te plegen wanneer dat nodig is door onderhoudsteams uit te rusten met verfijnde intelligentie en eenvoudig te gebruiken dashboards om de gezondheid van uw bedrijfsmiddelen te monitoren.

   EAM - tablet

   Webinar: Mobile EAM oplossingen

   In de webinar 'Run smarter with SAP Mobility Enterprise Asset Management' licht Cor de Rooij van Atos toe waarom de mobiele apps van SAP dé aanvulling zijn op het traditionele gereedschap van uw service- en onderhoudsmonteurs.