Zet realtime inzicht om in big-time resultaat

Van de werkvloer tot de top van uw bedrijf: realtime analytics kan uw beleidsvormers ondersteunen met realtime inzicht in de juiste context. Met business analytics van SAP kunt u alle kansen benutten die big data u biedt door overal toegang tot informatie te hebben. Profiteer van betere afstemming, snellere aanpassing bij veranderende marktomstandigheden en nauwkeuriger voorspelling van bedrijfsresultaten.

Gratis SAP Lumira - download nu
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Ontdek onze mobile analytics

Onmiddellijk een antwoord op uw zakelijke vragen – altijd en overal.

Man bekijkt analytics software op zijn mobiel

Betere beslissingen nemen met big data

Wat betekent uw big data voor u? Bekijk deze korte video en ontdek de nieuwe “data-to-decisions”-pakketten van SAP die u (voor alle use cases) kunnen helpen big data te analyseren en in real time inzichten te genereren – zodat u écht intelligente beslissingen kunt nemen.

Vrouw bekijkt analyses op haar iPad.

Bouw een analytics-businesscase

25-jul-2013

#Analytics

Het aantal tools en platforms voor analytics blijft maar toenemen. De grootste uitdagingen voor professionals die ermee werken? Genoeg geld voor BI / Analytics binnenhalen.

Wolken weergeven cloud gebaseerde analytics software

Voorspel de toekomst en versterk uw prestaties

Maak kennis met de manier waarop toonaangevende bedrijven predictive analytics bezien en gebruiken. Verdiep u in de BI-behoeften en -werkwijzen van personen en organisaties – en leer zo alles over de voordelen van het gebruik van predictive insight om uw huidige processen, informatie en systemen te verbeteren.

Two men having a conversation

Replay: Predictive Analytics

Krachtige, beproefde technologieën analyseren grote hoeveelheden data en maken zo de toekomst tastbaar. In deze webinar replay van 30 minuten hoort u Coen de Koning over SAP Predictive Analytics en u ziet het product in actie.