Word Partner Als u uw klantenbestand wilt vergroten, uw markt wil ontwikkelen of wilt samenwerken met andere marktleiders, word dan een actieve partner in het SAP ecosysteem. Schrijf u in als partner
Architectural detail of a building

Partners Spotlights

Introducing a New Team Dedicated to SMBs and Their SAP Partners

Discover how SAP can help you serve your SMB clients better – with a new strategic division focused on solving their specific challenges and meeting their unique technology needs.

Read the press release ›
SAP solutions voor analytics - Partners

Lever aanvullende services en bied maximale waarde aan klanten die SAP analytics solutions gebruiken om effectieve, weloverwogen beslissingen te nemen op basis van solide gegevens en analyse.

SAP PartnerEdge ›
Providers van outsourcing en cloudservices op basis van SAP

Bied gecertificeerde outsourcing of cloudservices als een SAP partner voor Software-as-a-Service (SaaS), Business Process Outsourcing (BPO), hosting of Application Management Services (AMS), en profiteer van voordeel voor uzelf en uw klanten.

SAP Outsourcing Partner Guide ›
SAP Channel partners

Word partner en profiteer van de groeikansen in marketing voor het midden- en kleinbedrijf; word wederverkoper van ons brede aanbod aan oplossingen en genereer inkomsten voor uw organisatie.

SAP Channel partners ›
SAP OEM partners

Creëer nieuwe inkomstenkansen voor uw bedrijf en versnel productintroducties door onze geavanceerde functies voor rapportage, analyse en dashboards op te nemen in uw software.

SAP OEM partners  ›
Partner worden van SAP

Word partner en werk samen met SAP om onze klanten een nog betere ervaring te bieden. SAP biedt verschillende Partnerships aan waaronder voor: Education, Services, Support, Technology en meer.

Lees meer over het SAP partner programma  ›

*Stefan Ried and Holger Kisker, Sizing the Cloud, Forrester Research Inc., April 2011.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Youtube Instagram Email