Focus Area

 

Location


Language


Date


Type

Show Events Reset

SAP Innovation Forum – Discover Simple Wat zijn uw bedrijfsambities? Hoe kan het optimaliseren van processen daaraan bijdragen? Meld u aan voor 8 april
SAP CEO Bill McDermott

Evenementen toegelicht

SAP Innovation Forum – Discover Simple | 8 april ’s-Hertogenbosch

Innoveert u met ons mee? Sneller kunnen innoveren. Vooraf weten hoe beslissingen uitpakken. Direct antwoorden klaar hebben op ontwikkelingen in de markt. Maar hoe krijgt u dat voor elkaar?Tijdens dit inspirerende evenement gaan we, samen met ú, in op deze vraag. Reserveer nu alvast uw plek!

Registreer hier> ›
SAP Education Event | 4 maart 2015

Krijg inzicht in de unieke mogelijkheden om het onderwijs binnen uw instelling naar een hoger plan te tillen en écht onderscheidend te zijn. Om de inkomsten te vergroten door het verloop te reduceren, maar bovenal om de studenten te motiveren om hun opleiding succesvol af te ronden.

Registreer hier ›
SAP Supply Chain Innovation Day | Friday March 6th, 2015

SAP, Deloitte en AEPEX Business Consultants nodigen u van harte uit! Ontdek aan de hand van inspirerende klantverhalen alles over het belang van een efficiënte supply chain.

Registreer hier ›
SMA- SAP Sales Innovation event, 22 april 2015 om 17.00 uur

SMA-SAP Sales Innovation Event, 22 april 2015 om 17.00 uur text: SAP en Sales Management Association (SMA) organiseren een netwerkevenement met diner bij SAP Nederland rondom grensverleggende sales-innovaties

Registreer nu ›
Ariba Live 2015

Ontdek, leg contact met en werk samen met wereldwijde inkoopcollega's en -partners.

Registreer u vandaag nog ›
Beyond Savings: The Next Evolution In Value Creation

Many companies talk of purchasing moving beyond cost to value, but few have truly embraced it. Join us for a webinar with CPO of Royal DSM to hear all about the 'Beyond Savings' project.

Register today ›
SAP & Ariba Network: Hype or increase of efficiency?

Too many Touchpoints? Lack of Visibility? ? Join us for a webinar with Procurement Leaders to hear about the latest Cloud Solutions from SAP

Register today ›
SAP TechEd is now SAPd-code

This popular Technology & training event for developers & IT professionals has expanded- and evolved.

Learn about SAP d-code ›
SAP kennis en inzicht in een klein half uur

Dat is waar het bij de SAP Espresso Sessies om draait. Een Espresso Sessie is een korte en krachtige online informatiesessie waarin u antwoord krijgt op actuele vragen en uitdagingen.

Bekijk de Webinars hier ›
IT Inspiration Day (online)

De exclusieve IT Inspiration Day stond volledig in het teken van 'Ignite Ideas, Thrive in the Future'. Verschillende specialisten laten hun licht schijnen over de onmisgare, strategische rol van IT bij het aanjagen van Innovatie. Het initiatief mondde uit in een ideeën-explosie.

Bekijk de video’s van dit virtuele event ›
Big Data Inspiration Day (online)

Big Data is uitgegroeid tot een verzamelnaam voor het vergaren, verbinden en analyseren van groeiende hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data. Wat gebeurt er als je het onzichtbare zichtbaar maakt? Zeven inspirerende verhalen staan voor u klaar!

Bekijk de video’s van dit virtuele event   ›
Marketing Inspiration Day (online)

De exclusieve Marketing Inspiration Day stond in het teken van waardevolle customer experiences. Hoe overtreffen organisaties -keer op keer- de hooggespannen verwachtingen van hun klanten? Experts geven een boeiend beeld van de rol die Marketing kan spelen op het gebied van innovatie.

Bekijk de video’s van dit virtuele event ›
Finance Inspiration Day (online)

De exclusieve Finance Inspiration Day stond volledig in het teken van ‘The Future of Finance, a Technology Driven Transformation’. Verschillende sprekers geven aan hoe hun toonaangevende bedrijven flexibel en adaptief blijven. Een Finance Transformation die in belangrijke mate door IT mogelijk wordt gemaakt.

Bekijk de video’s van dit virtuele event ›
De beste training en opleidingen op één plek

Dankzij onze nieuwe winkel voor training en opleidingen kunt u nu bijzonder eenvoudig cursussen van SAP Education zoeken, trainingsplannen maken en opleidingen voor uw team boeken.

Registreer nu ›
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Youtube Instagram Email