Focus Area

 

Location


Language


Date


Type

Show Events Reset

Inspiration Talks Een goed verhaal inspireert. Daarom staan er 28 verhalen, opgenomen in de SAP studio, voor u klaar. Naar de Inspiration Talks
Retail Inspiration Day

Evenementen toegelicht

Webinar voor strategische CFO's: hoe creëert u een robuuste cybersecurity-strategie?

Tijdens dit praktische webinar vertellen Deloitte en SAP u alles over de laatste trends en methoden voor het beschermen van uw bedrijfsprocessen en -eigendommen.

Direct registeren ›
VNSG Congres 2016, 4-5 oktober in 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Het VNSG Congres komt eraan. De 'place to be' als u alles wilt weten over de nieuwste ontwikkelingen op SAP-gebied. Toegesneden op uw vakgebied en interesses. Laat u inspireren door pakkende klant- en expertsessies. Doe uw voordeel met hands-on SAP-workshops. Of deel ervaringen met onze partners en andere SAP-gebruikers op de bruisende informatiemarkt. We verwelkomen u graag bij dé jaarlijkse update voor de SAP-community.

Registreer nu ›
SuccessConnect Vienna September 6-8 2016

Community, learning, thought leadership

Register now ›
HR Inspiration Day, 16 juni - Speelt u al in de HR-arena van de toekomst?

Uw speelveld verandert, groeit en daagt u steeds opnieuw uit. Heeft u zicht op het volledige HR-spectrum? Maakt u ten volste gebruik van alle mogelijkheden? Weet u precies waar nieuw toptalent voor warmloopt? Laat u inspireren op 16 juni!

Registreer hier ›
De uitdaging van het opnemen van leases in de balans aanpakken

Neem op 25 mei om 15.00 uur deel aan deze praktische webinar met PwC, Nakisa en SAP om de antwoorden op deze vragen en meer te ontdekken.

Nu registreren ›
IT Inspiration Day,14 juni - Make it Real

Tijdens de IT Inspiration Day draait het om het stimuleren van innovatie binnen uw organisatie. Registreer vandaag nog voor een dag vol ontmoetingen, inspiratie en vooral: praktijk

Registreer hier ›
Marketing Inspiration Day, 9 juni - Deliver Great Experiences

Inspirerende Thought Leaders vertellen u alles over contextuele marketing, waardevolle interacties, relevante aanbiedingen en geweldige ervaringen.

Registreer hier ›
SAP Benelux Support dag | 2 juni 's - Hertogenbosch

We nodigen onze klanten met Enterprise Support en/of Active Embedded support hartelijk uit voor onze SAP Support Day 2016 die plaatsvindt op het kantoor van SAP Nederland te Den Bosch op 2 juni 2016. Thema van dit jaar is: “Fit for future – Transformation within IT!” meld u nu aan via SapSupportBenelux@sap.com

meer informatie ›
SAP TechEd 2016 – save the date

Get Refreshed; Get Connected; Get Skills; Get more out of your deployed SAP technology; Get innovative for your company and your customers.

Save the Date: SAP TechEd Barcelona, November 8–10, 2016 ›
SAP Innovation Forum - Discover Simple (online)

Samen met onze partners kijken wij terug op een dag boordevol inspisratie voor en door vakgenoten. We hebben tijdens het SAP Innovation Forum 2015 kennis gemaakt met innovatieve technologieën, de steeds veranderende manier van zaken doen en de 'Run Simple'-strategie van SAP.

Bekijk de presentaties/video's hier ›
SAP kennis en inzicht in een klein half uur

Dat is waar het bij de SAP Espresso Sessies om draait. Een Espresso Sessie is een korte en krachtige online informatiesessie waarin u antwoord krijgt op actuele vragen en uitdagingen.

Bekijk de Webinars hier ›
IT Inspiration Day (online)

De exclusieve IT Inspiration Day stond volledig in het teken van 'Ignite Ideas, Thrive in the Future'. Verschillende specialisten laten hun licht schijnen over de onmisgare, strategische rol van IT bij het aanjagen van Innovatie. Het initiatief mondde uit in een ideeën-explosie.

Bekijk de video’s van dit virtuele event ›
Big Data Inspiration Day (online)

Big Data is uitgegroeid tot een verzamelnaam voor het vergaren, verbinden en analyseren van groeiende hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data. Wat gebeurt er als je het onzichtbare zichtbaar maakt? Zeven inspirerende verhalen staan voor u klaar!

Bekijk de video’s van dit virtuele event   ›
Finance Inspiration Day (online)

De exclusieve Finance Inspiration Day stond volledig in het teken van ‘The Future of Finance, a Technology Driven Transformation’. Verschillende sprekers geven aan hoe hun toonaangevende bedrijven flexibel en adaptief blijven. Een Finance Transformation die in belangrijke mate door IT mogelijk wordt gemaakt.

Bekijk de video’s van dit virtuele event ›
Marketing Inspiration Day (online)

De exclusieve Marketing Inspiration Day stond in het teken van waardevolle customer experiences. Hoe overtreffen organisaties -keer op keer- de hooggespannen verwachtingen van hun klanten? Experts geven een boeiend beeld van de rol die Marketing kan spelen op het gebied van innovatie.

Bekijk de video’s van dit virtuele event ›
De beste training en opleidingen op één plek

Dankzij onze nieuwe winkel voor training en opleidingen kunt u nu bijzonder eenvoudig cursussen van SAP Education zoeken, trainingsplannen maken en opleidingen voor uw team boeken.

Registreer nu ›
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Youtube Instagram Email