Focus Area

 

Location


Language


Date


Type

Show Events Reset

Inspiration Talks Een goed verhaal inspireert. Daarom staan er 28 verhalen, opgenomen in de SAP studio, voor u klaar. Naar de Inspiration Talks
Retail Inspiration Day

Evenementen toegelicht

Finance Inspiration Day | 9 september 2015

Simplify Finance and put your business in the fast lane. Wat heeft u nodig om u te ontwikkelen tot strategisch adviseur met een sterke meerwaarde voor de business? Welke trends en ontwikkelingen spelen daarbij een rol? schuif aan bij de keynotes, verdiependeparallelsessies en inspirerende netwerklunch.

Registreer hier ›
HR Inspiration Day | 10 september 2015

Leiderschap, opleiding, samenwerking, strategische personeelsplanning, flexibilisering en duurzaam personeelsbeleid... Het zijn thema's die u als HR professional dagelijks bezighouden. Nieuwe ontwikkelingen binnen die thema's roepen pittige vragen op. Bent u benieuwd hoe collega-professionals, inspirators en thought leaders dit soort vragen beantwoorden? Meld u dan nu aan!

Registreer hier ›
Marketing Inspiration Day | 15 september 2015

An audience of one: exploring contextual marketing. De tijd dat je met een paar kanalen de juiste doelgroep kon bereiken is voorbij. De moderne consument mixt en matcht kanalen en creëert zijn eigen, unieke mediamenu. Hoe breng je een waardevolle dialoog op gang in een versnipperd medialandschap waarin de consument de regie heeft? Registreer vandaag nog voor een fikse ideeën injectie!

Registreer hier ›
VNSG Congres 2015 | 13-15 oktober |1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch

Op 13, 14 en 15 oktober vindt de vernieuwde editie van het VNSG Congres plaats; hét kennisplatform waar SAP-gebruikers ervaringen delen, netwerken en op de hoogte blijven van de nieuwste SAP-ontwikkelingen. Per congresdag kunt u kiezen uit o.a. inspirerende keynotes, interessante klantsessies en interactieve masterclasses. U bent van harte welkom!

Registreer hier ›
Announcing SuccessConnect 2015 Rome - Simplifying the way the world works

Join us! SuccessConnect 2015 is the event of the year where you will get the insights, solutions, and strategies you need to simplify the way the world works.

Register now ›
IT talks by Itelligence | 19 november 2015, Pieter van den Hoogenband zwembad Eindhoven

Inspirerende sessies, round tables en netwerken dat is waar it-talks voor staat. Het evenementen platform van itelligence verbindt mensen die voor dezelfde IT uitdagingen staan. Het uitgangspunt kan innovatie zijn zoals bij dit inspirerende zwem event, een branche specifieke focus hebben of gericht zijn op een bepaalde functionaliteit.

registreer hier ›
SAP TechEd is now SAPd-code

This popular Technology & training event for developers & IT professionals has expanded- and evolved.

Learn about SAP d-code ›
CFO strategische webinars: transformeer Finance om de top van uw bedrijf nog beter te ondersteunen

Neem deel aan onze webcast en ervaar hoe u de top van uw bedrijf het beste kunt ondersteunen met gebruik van real-time inzicht.

Registreren ›
CFO strategische webinars: ontdek de nieuwste generatie business planning

Leer hoe u uw bedrijf nog meer waarde kunt bieden met gebruik van geïntegreerde planning voor de Finance functie.

Registreren ›
Webinars inzake de Campuslicentie voor universitair en hoger onderwijs

In nauwe samenwerking met SAP en SURFmarket organiseert VCD een serie webinars over business intelligence in het universitair en hoger onderwijs. Tijdens deze webinars komen de verschillende elementen van de op SAP BusinessObjects gebaseerde Campuslicentie aan bod. Meer weten? Mail Christa Rust via info@vcd.nl of kijk op de website.

Meer informatie ›
SAP Innovation Forum - Discover Simple (online)

Samen met onze partners kijken wij terug op een dag boordevol inspisratie voor en door vakgenoten. We hebben tijdens het SAP Innovation Forum 2015 kennis gemaakt met innovatieve technologieën, de steeds veranderende manier van zaken doen en de 'Run Simple'-strategie van SAP.

Bekijk de presentaties/video's hier ›
Beyond Savings: The Next Evolution In Value Creation

Many companies talk of purchasing moving beyond cost to value, but few have truly embraced it. Join us for a webinar with CPO of Royal DSM to hear all about the 'Beyond Savings' project.

Register today ›
SAP kennis en inzicht in een klein half uur

Dat is waar het bij de SAP Espresso Sessies om draait. Een Espresso Sessie is een korte en krachtige online informatiesessie waarin u antwoord krijgt op actuele vragen en uitdagingen.

Bekijk de Webinars hier ›
IT Inspiration Day (online)

De exclusieve IT Inspiration Day stond volledig in het teken van 'Ignite Ideas, Thrive in the Future'. Verschillende specialisten laten hun licht schijnen over de onmisgare, strategische rol van IT bij het aanjagen van Innovatie. Het initiatief mondde uit in een ideeën-explosie.

Bekijk de video’s van dit virtuele event ›
Big Data Inspiration Day (online)

Big Data is uitgegroeid tot een verzamelnaam voor het vergaren, verbinden en analyseren van groeiende hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data. Wat gebeurt er als je het onzichtbare zichtbaar maakt? Zeven inspirerende verhalen staan voor u klaar!

Bekijk de video’s van dit virtuele event   ›
Finance Inspiration Day (online)

De exclusieve Finance Inspiration Day stond volledig in het teken van ‘The Future of Finance, a Technology Driven Transformation’. Verschillende sprekers geven aan hoe hun toonaangevende bedrijven flexibel en adaptief blijven. Een Finance Transformation die in belangrijke mate door IT mogelijk wordt gemaakt.

Bekijk de video’s van dit virtuele event ›
Marketing Inspiration Day (online)

De exclusieve Marketing Inspiration Day stond in het teken van waardevolle customer experiences. Hoe overtreffen organisaties -keer op keer- de hooggespannen verwachtingen van hun klanten? Experts geven een boeiend beeld van de rol die Marketing kan spelen op het gebied van innovatie.

Bekijk de video’s van dit virtuele event ›
De beste training en opleidingen op één plek

Dankzij onze nieuwe winkel voor training en opleidingen kunt u nu bijzonder eenvoudig cursussen van SAP Education zoeken, trainingsplannen maken en opleidingen voor uw team boeken.

Registreer nu ›
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Youtube Instagram Email