Focus Area

 

Location


Language


Date


Type

Show Events Reset

Inspiration Talks Een goed verhaal inspireert. Daarom staan er korte prikkelende verhalen van thought leaders, opgenomen in de SAP studio, voor u klaar. Naar de Inspiration Talks
Retail Inspiration Day

Evenementen toegelicht

Webinar over Asset Management: Get your data right - 6 september

Return On Assets is een hot issue voor asset-intensieve bedrijven. Benieuwd hoe u uw business case rond krijgt? Bekijk het webinar over MDG for EAM op 6 september om 16.00 uur.

Registreer nu > ›
Webinar: 3 Lines of Defense – 7 september

Hoe effectief managet u de GRC-activiteiten in uw organisatie door de Three lines of Defense (3LoD)? Werken de 3LoD goed samen binnen uw organisatie? Of is er sprake van dubbele inspanningen? GRC-expert Michael Heckner vertelt u tijdens dit webinar hoe u de business, compliance en audit afdelingen geïntegreerd met elkaar laat samenwerken binnen dit model.

Registreer nu ›
Webinar: BI Predictive Analytics - 8 september

Hoe herkent u een klant die op het punt staat over te stappen naar de concurrent? Hoe bepaalt u welke andere producten uw klant nog meer wil kopen? En hoe past u uw personeelsbestand aan nét voordat die piek in de productie zich voordoet? Het antwoord schuilt in voorspellende analyses. De stap van business intelligence naar predictive analytics is kleiner dan ooit! U hoort er alles over dit webinar.

Registreer nu ›
Webinar: Real-time inzicht in Customer Demand Network - 9 september

Op vrijdag 9 september, 16.00 uur geeft VP Supply Chain Solutions - Ganesh Wadawadigi - een exclusief webinar over Demand Signal Management. Lees meer over de inhoud van het webinar en meld u direct aan.

Registreer nu > ›
Retail Webinar: IoT op de winkelvloer-12 september

Hoe gaat u beacons, RFID-chips en sensoren inzetten om uw klanten een top-ervaring te bieden en uw omzet een boost te geven? Tijdens het webinar 'Internet of Things op de winkelvloer' op 12 september beantwoorden we die vragen. En zoomen we in op succesvolle toepassingen van IoT op de winkelvloer.

Registreer nu voor uw gratis virtuele stoel ›
Smart City Webinar: Razendsnelle realisatie - 13 september

Aan Smart City-ideeën geen gebrek. Maar hoe komt u van idee tot realisatie? En vooral: hoe versnelt u dat proces? Tijdens het webinar 'Smart City - Razendsnelle realisatie' op 13 september beantwoorden we die vraag. En zoomen we in op de unieke en inspirerende SafeToBike case.

Registreer nu > ›
Webinar: Wat als Google morgen een bank opent of zich op online verzekeren gaat storten? - 15 september

We stellen met u de vraag: “Wat als Google morgen een bank opent of zich op online verzekeren gaat storten?” En vooral: “Wat doet u om zich voor te bereiden op dat scenario?”. Voor krachtige voorbeelden van customer engagement, moet u niet binnen de grenzen van uw eigen sector kijken. Leg de lat hoger. Wij geven u graag een kijkje in de keuken bij bedrijven uit andere branches zoals retail.

Registreer nu ›
Digitale transformatie door Product Lifecycle Management! Delaware Event | 22 sept. Den Bosch.

Hoe managed u de complexiteit van veranderde klanteneisen, snellere levertijd, strengere wetgeving, complexere producten en nieuwe concurrenten? Serviceconcepten worden belangrijker en bieden de mogelijkheid tot andere verdienmodellen. Delaware Consulting organiseert hiervoor op 22 september van 14 tot 18 uur samen met SAP het 'Digitale transformatie door PLM' event. Hoe kunt u gebruik maken van alle voordelen die de 'connected enterprise' u te bieden heeft? En hoe zetten andere organisaties SAP PLM succesvol in?

Voor meer informatie en aanmelden ›
Data & Analytics: doolhof of goudmijn? - 27 september

De hoeveelheid data waarover organisaties beschikken en kunnen beschikken blijft maar toenemen. Welke tools heeft u nodig om te profiteren van deze goudmijn? Hoe kunt u op een eenvoudige manier profiteren van betrouwbare inzichten en prognoses? SAP BusinessObjects Cloud, dé nieuwe totaaloplossing voor BI, Predictive Analytics, planning en GRC.

Registreer nu ›
BI Hands-on Workshops (29 sept en 24 nov)

Er zijn nog nooit zoveel gegevens verzameld door bedrijven als de afgelopen jaren. Hoe haalt u uit deze berg van gegevens de inzichten die nodig zijn voor succes? Schrijf u in voor één van de BI hands-on workshops op donderdag 29 september of donderdag 24 november en ga zelf aan de slag met ons state-of-the-art BI portfolio.

Naar de website ›
VNSG Congres 2016, 4-5 oktober in 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Het VNSG Congres komt eraan. De 'place to be' als u alles wilt weten over de nieuwste ontwikkelingen op SAP-gebied. Toegesneden op uw vakgebied en interesses. Laat u inspireren door pakkende klant- en expertsessies. Doe uw voordeel met hands-on SAP-workshops. Of deel ervaringen met onze partners en andere SAP-gebruikers op de bruisende informatiemarkt. We verwelkomen u graag bij dé jaarlijkse update voor de SAP-community.

Registreer nu ›
Finance Inspiration Day - 11 oktober 2016

Organisaties en businessmodellen veranderen exponentieel onder invloed van technologische innovaties, automatisering en robotisering. Tijdens de Finance Inspiration Day staan de veranderende rol, ambities en samenstelling van Finance centraal.

Naar de website ›
SAP TechEd 2016 | 8-10 nov 2016

Get Refreshed; Get Connected; Get Skills; Get more out of your deployed SAP technology; Get innovative for your company and your customers. Get your ticket now!

Register for SAP TechEd Barcelona ›
IT-talks: waar trends, innovatie en IT samenkomen | 17 november

Branche-specifieke sessies, gecombineerd met neuromagic: dat is IT-talks 2016. Ook dit jaar organiseert onze SAP Partner Itelligence weer een nieuwe, inspirerende en innoverende editie. Verschillende sprekers, actueel en specifiek voor uw branche en Victor Mids, bekend van het programma Mindf*ck op NPO, nemen u mee in de laatste ontwikkelingen.

Registreer hier ›
SuccessConnect Wenen | 28-29 nov 2016

SuccessConnect is hét event waar HR-professionals uit de gehele wereld elkaar treffen om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en inspiratie op te doen. Profiteer tot 30 september 2016 van het Early Bird tarief van €450

Registreer nu ›
Marketing Inspiration Talks (online)

De Marketing Inspiration Day op 9 juni 2016 zat vol met inspiratie-bites over het thema Delivering Great Experiences. Via de video recaps kunt u daar nog eens goed van proeven.

Laat u inspireren, bekijk de video's! ›
IT Inspiration Day (online)

Op 14 juni 2016 organiseerde SAP een IT Inspiration Day rondom het thema Make it Real. In korte presentaties hoort u van inspirerende sprekers hoe zij denken over innovatie. Ontdek hoe succesvolle organisaties goede ideeën omzetten in concrete verandering.

Bekijk de video's voor een ware ideeën-explosie! ›
HR Inspiration Day (online)

Ook in 2016 organiseerde SAP de HR InspirationDayToonaangevende sprekers delen, tijdens korte prikkelende talks, hun visie op op het thema De HR Arena van de toekomst.

Laat u inspireren, bekijk de video's! ›
De beste training en opleidingen op één plek

Dankzij onze nieuwe winkel voor training en opleidingen kunt u nu bijzonder eenvoudig cursussen van SAP Education zoeken, trainingsplannen maken en opleidingen voor uw team boeken.

Registreer nu ›
SAP kennis en inzicht in een klein half uur

Dat is waar het bij de SAP Espresso Sessies om draait. Een Espresso Sessie is een korte en krachtige online informatiesessie waarin u antwoord krijgt op actuele vragen en uitdagingen.

Bekijk de Webinars hier ›
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Youtube Instagram Email