Focus Area

 

Location


Language


Date


Type

Show Events Reset

Inspiration Talks Een goed verhaal inspireert. Daarom staan er 28 verhalen, opgenomen in de SAP studio, voor u klaar. Naar de Inspiration Talks
Retail Inspiration Day

Evenementen toegelicht

BI hands-on Workshops 29 september en 24 november

Er zijn nog nooit zoveel gegevens verzameld door bedrijven als de afgelopen jaren. Hoe haalt u uit deze berg van gegevens de inzichten die nodig zijn voor succes? Tijdens deze workshops gaat u zelf aan de slag met ons state-of-the-art BI portfolio. Aan het einde van de dag gaat u naar huis met een goed beeld van de SAP BI-oplossingen, met de ervaring hoe u snel en eenvoudig de juiste antwoorden kunt krijgen op ál uw zakelijke vragen.

Registreren ›
VNSG Congres 2016, 4-5 oktober in 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Het VNSG Congres komt eraan. De 'place to be' als u alles wilt weten over de nieuwste ontwikkelingen op SAP-gebied. Toegesneden op uw vakgebied en interesses. Laat u inspireren door pakkende klant- en expertsessies. Doe uw voordeel met hands-on SAP-workshops. Of deel ervaringen met onze partners en andere SAP-gebruikers op de bruisende informatiemarkt. We verwelkomen u graag bij dé jaarlijkse update voor de SAP-community.

Registreer nu ›
SuccessConnect Vienna November 28-29 2016

Community, learning, thought leadership

Register now ›
SAP TechEd 2016 – save the date

Get Refreshed; Get Connected; Get Skills; Get more out of your deployed SAP technology; Get innovative for your company and your customers.

Save the Date: SAP TechEd Barcelona, November 8–10, 2016 ›
SAP kennis en inzicht in een klein half uur

Dat is waar het bij de SAP Espresso Sessies om draait. Een Espresso Sessie is een korte en krachtige online informatiesessie waarin u antwoord krijgt op actuele vragen en uitdagingen.

Bekijk de Webinars hier ›
De beste training en opleidingen op één plek

Dankzij onze nieuwe winkel voor training en opleidingen kunt u nu bijzonder eenvoudig cursussen van SAP Education zoeken, trainingsplannen maken en opleidingen voor uw team boeken.

Registreer nu ›
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Youtube Instagram Email