Focus Area

 

Location


Language


Date


Type

Show Events Reset

Evenementen toegelicht

SAP TechEd is now SAPd-code

This popular Technology & training event for developers & IT professionals has expanded- and evolved.

Learn about SAP d-code ›
SuccesConnect 2014

Engaging your workforce of tomorrow. Join us in Amsterdam, 21-22 October

Register here ›
TopForce Alliance event "The Power of SAP & HANA"

Op 29 oktober vindt het TopForce Alliance event plaats welke in het teken staat van "The Power of SAP & HANA". Tijdens het event zullen klantcases, presentaties en demo’s gegeven worden over actuele thema’s, zoals SAP User Experience innovations en SAP HANA Cloud. Meld u nu aan en laat u inspireren!

Registreer nu ›
Big Data Inspiration Day, 5 november 2014

De Big Data Inspiration Day biedt sprankelende inspiratie op hoog niveau over hoe zij Big Data inzetten om hun business verder te brengen. Op het programma onder anderen Timo Elliott (Global Innovation Evangelist bij SAP) en Manuel Sevilla (CTO bij Capgemini). Neem ook een kijkje in de SAP Big Data Truck! De Big Data Inspiration Day wordt georganiseerd voor CIO’s en IT Directors en is alleen toegankelijk voor genodigden.

Find out more ›
SAP kennis en inzicht in een klein half uur

Dat is waar het bij de SAP Espresso Sessies om draait. Een Espresso Sessie is een korte en krachtige online informatiesessie waarin u antwoord krijgt op actuele vragen en uitdagingen.

Registreer nu ›
IT Inspiration Day (online)

De exclusieve IT Inspiration Day stond volledig in het teken van 'Ignite Ideas, Thrive in the Future'. Verschillende specialisten laten hun licht schijnen over de onmisgare, strategische rol van IT bij het aanjagen van Innovatie. Het initiatief mondde uit in een ideeën-explosie.

Bekijk de video’s van dit virtuele event ›
Marketing Inspiration Day (online)

De exclusieve Marketing Inspiration Day stond in het teken van waardevolle customer experiences. Hoe overtreffen organisaties -keer op keer- de hooggespannen verwachtingen van hun klanten? Experts geven een boeiend beeld van de rol die Marketing kan spelen op het gebied van innovatie.

Bekijk de video’s van dit virtuele event ›
De beste training en opleidingen op één plek

Dankzij onze nieuwe winkel voor training en opleidingen kunt u nu bijzonder eenvoudig cursussen van SAP Education zoeken, trainingsplannen maken en opleidingen voor uw team boeken.

Registreer nu ›
Dag voor middelgrote bedrijven

De VNSG organiseert op 6 november van 9.30 tot 17.00 u de vierde editie van de Dag voor middelgrote bedrijven. Deze editie heeft maar liefst twaalf gebruikersverhalen en voor het eerst een hele serie interactieve rondetafelsessies waarin gebruikers en specialisten hun ervaringen en kennis delen. Deelname aan deze dag is kosteloos voor VNSG-leden.

Registreer nu ›
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Youtube Instagram Email