University students - Creëer een toekomst van onbegrensde mogelijkheden met SAP

Young woman driving in a taxi

SAP University Alliances stelt studenten in staat om kennis te maken met leidende SAP technologieën en experts door middel van educatieve activiteiten, social media en de netwerken van SAP’s partners. ‘Het SAP University Alliances programma bereikt een miljard studenten wereldwijd en vergroot hun toegankelijkheid tot de SAP solutions en bijpassende carrièremogelijkheden. Onderdeel van het SAP University Alliances-programma zijn populaire innovatie events zoals InnoJams en global applications ontwikkelingsprogramma’s.’

 
 • SAP Universities Alliances kalender

  Check wat er gebeurt in het SAP University Alliances programma.

  Less
 • SAP University Alliances Learning Centre

  Ontdek een wereld aan studiemateriaal, case studies, white papers, cursussen en andere e-learning bronnen ontwikkeld in samenwerking met leidende faculteiten, studenten, partners en klanten wereldwijd.

  Less
 • SAP University Alliances Media Hub

  Bijf betrokken bij SAP’s University Alliances Community door middel van de Media Hub. Deze hub is speciaal voor studenten opgezet om multimedia content gemakkelijk terug te vinden zoals aankondigingen, nieuws, analyses, webinars, video’s en animaties.

  Less
 • SAP Student Council

  Bouw een netwerk op met andere business-, IT- en engineeringstudenten van over de hele wereld. Deze studentnetwerken zijn verbonden aan de SAP University Alliances en adviseren SAP op verschillende terreinen. Zij hebben toegang tot speciale activiteiten en gelegenheden zoals wedstrijden en aanwezig zijn op speciale events.

  Less
 • Neem contact met ons op:

  Less
 • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Youtube Instagram Email