Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Huippuluokan SAP-koulutus ja -sertifiointi

Huippuluokan SAP-koulutus ja -sertifiointi

Kehitä koko henkilöstösi teknologiataitoja SAP-koulutus- ja sertifiointiohjelmillamme. Niiden avulla voit luoda kattavan koulutussuunnitelman joko lähiopetus-, mobiili- tai verkkokursseista ja näin antaa loppukäyttäjillesi tarvittavat tiedot ja taidot. 

SAP Education auttaa menestymään

Kukaan ei osaa SAP:tä paremmin kuin SAP itse. Eikä kenelläkään ole järjestelmiä ja ohjauskokemusta opetuksesta niin kuin meillä. Missä tahansa oletkin, SAP Education tarjoaa ajantasaisimman SAP-koulutuksen tarpeesi mukaan.
 

openSAP-verkkokurssit

Lue SAP-innovaatioista milloin, missä ja miten haluat maksutta openSAP:n avulla. Tämä innovatiivinen alusta yritysten massiivisille avoimille verkkokursseille (MOOC) avaa oven SAP-oppimiseen monipuolisella, hauskalla ja sitouttavalla oppimiskokemuksella pelillistämisen avulla.

SAP Learning Hub

SAP Learning Hub antaa heti käyttöön laajan valikoiman SAP-oppimissisältöä ja verkko-oppimishuoneita pilven kautta. Lisää SAP Live Access luokkatehtäviä varten, valmistaudu asiakassitoumuksiin tai kokeile suoria ja täysin konfiguroituja SAP-koulutusjärjestelmiä.

Yliopistokumppanuudet

SAP University Alliances -ohjelma esittelee opiskelijoille uusimmat SAP-yritysteknologiat – ja auttaa heitä menestymään 21. vuosisadan työvoimassa. Yli 2 650 yliopistoa kaikkiaan 90 maassa osallistuu ohjelmaan. 

Helppoa koulutuksenhallintaa

SAP Educationin oppimisratkaisuilla ja konsulttipalveluilla varmistat, että koulutusohjelmasi menestyvät.

Previous

Oppimisratkaisut

Markkinoiden johtava oppimisenhallinnan ratkaisuvalikoimamme auttaa luomaan, jakamaan, arvioimaan ja hallitsemaan koulutussisältöä. Mukauta opetusmateriaalit ja täytä tietyt yrityksen ja työntekijöiden tarpeet. 

Koulutuskonsultointi

Saavuta ohjelmistokoulutustavoitteesi nopeammin SAP:n opetuskonsultointipalvelujen avulla. Asiantuntijamme muun muassa arvioivat oppimistarpeesi, luovat strategisen koulutussuunnitelman ja antavat suoraa apua. 

Next

Hanki kilpailuetu SAP:n sertifioinnilla

Miksi SAP-sertifiointi?

Maailmanlaajuisesti arvostetut koulutussertifiointimme osoittavat, että olet hionut taitojasi valitsemallasi alalla kovan opiskelun ja käytännön kokemuksen kautta. Tarjoamme sertifiointiohjelmia alan ja taitotason mukaan riippumatta siitä, oletko SAP-kumppani, asiakas vai käyttäjä.

Voimme auttaa sinut nopeasti alkuun haluamassasi SAP-sertifioinnissa. Alla on kaikki tarvittava tieto alkuun pääsemiseksi: sertifiointitasot, alat, kokeisiin valmistelu ja usein kysytyt kysymykset.

Previous

Lisää SAP-sertifioinnista

Kokeeseen valmistautuminen

Next

Lue, mitä asiakkaamme sanovat…

SAP-koulutuksen ja -sertifioinnin kuumimmat puheenaiheet

Previous

openSAP-kurssit

8
8.3.2016 - 13.4.2016

Kurssi osoittaa, kuinka SAP S/4HANAn käyttöönotto toimii, mukaan lukien koko ERP-järjestelmän siirto ja uuden käyttöönotto pilvessä sekä toimipisteessä. 

15
15.3.2016 - 4.5.2016
 
6-viikkoinen kurssi kattaa trendit ja haasteet, joita laajan tuotantoketjun yritysjohtajat kohtaavat, ja sen, kuinka SAP:n laajan tuotantoketjun ratkaisut vastaavat näihin haasteisiin.

Pääuutiset

Next
Back to top