Vältä liiketoiminnan laajentamisen kolme sudenkuoppaa

Uhkaako pk-yrityksesi langeta yleisimpiin liiketoiminnan kasvamisen sudenkuoppiin? Lue TEC:n raportti siitä, miten voit tunnistaa vaaran merkit ja ryhtyä toimiin. Ota selvää, kuinka teknologia voi auttaa yritystäsi saavuttamaan yhtenäiset prosessit ja paremman läpinäkyvyyden sekä selkeämmän käsityksen yrityksen toiminnasta, minkä ansiosta yrityksesi voi siirtyä aivan uudenlaiselle kasvun aikakaudelle.

Lataa TEC:n raportti
Seuraa blogia: Equipped to Compete
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Perhonen pölyttämässä kukkaa

Jäähyväiset hyödyttömille tiedoille

11.7.2013

#SME

Miten ratkaiset tietojen laatuongelmat, kun eri alueiden tai osastojen käytännöt ovat keskenään erilaisia? Käyttämällä keskitettyä ohjelmistoa. Ota selvää, kuinka voit siirtyä tietojen lajittelusta tietojen hyödyntämiseen parantaaksesi liiketoimintaasi.

Sukeltava nainen

Yhdistä yrityksesi erilliset tiedot

9.7.2013

#SME

Hahmota yrityksesi kokonaiskuva sen sijaan, että teet yksittäisiä päätöksiä yksittäisten tietojen perusteella. Ota selvää, kuinka integroitu teknologia voi auttaa sinua saamaan kokonaiskuvan yrityksestäsi, jotta voit toteuttaa strategiaasi ja edistää liiketoimintaasi.

Vuorikiipeilijä

Yhdistä prosessit ja tee tulosta

8.7.2013

#SME

Ovatko liiketoimintaprosessisi käyneet liian pieniksi yrityksesi tarpeisiin nähden? Lue tästä blogista, miten teknologia auttaa sinua hahmottamaan kokonaiskuvan toiminnastasi, jotta voit havaita vanhentuneet prosessit, ennakoida ongelmat ja muuttaa yrityksesi painopisteitä.

Lisää asiantuntijaresursseja

Blogit: opi pk-asiantuntijoilta

Lue pk-blogeistamme kaikki tarvittava pk-yritysten SAP-ohjelmistoista: edut, haasteet ja teknologiakysymykset.

Selaa pk-blogeja  ›

Straight Talk -verkkoseminaarisarja

Tutustu pk-yrityksesi kasvua vauhdittaviin IT-strategioihin, parhaisiin käytäntöihin ja ratkaisuihin seuraamalla tätä on-demand-verkkoseminaarisarjaa.

Kuuntele verkkoseminaareja  ›

Kumppanimme: asiantuntijoiden verkosto

Meillä on tuhansia kumppaneita, jotka tarjoavat pk-asiakkaillemme tuote-, palvelu- ja toimiala-asiantuntemustaan paikallisesti.

Hae kumppania  ›

Pk-yritykset: avain kukoistavaan talouteen

Kuuntele mm. Ernst & Youngin asiantuntijoiden keskustelevan siitä, miten pk-yritykset edustavat tulevaisuuden talouskasvua, jatkuvaa innovointia ja työpaikkojen luontia.

Kuuntele podcast  ›

SAPinsiderin pk-yrityksiin liittyvät artikkelit

Lue SAPinsiderin suosittuja artikkeleita pk-ohjelmistojen tulevaisuudesta ja toimialajohtajien näkemyksistä.

Lue artikkeleita ›

Pk-yritysten mobiiliteknologia

Joko on aika alkaa miettiä pk-yrityksesi mobiiliratkaisuja? Lue lisää langattomaan työvoimaan liittyvistä eduista ja haasteista.

Katso mobiililähetys ›

Onko yrityksesi valmis SAP ERP -ratkaisuun?

Ota selvää, kuinka pk-yritykset pystyvät päihittämään myös suurempia kilpailijoitaan käyttämällä edullisia ja skaalautuvia ERP-järjestelmiä.

Lisätietoja pk-yritysten ERP-ratkaisuista ›

Kassavirran käyttäminen strategisena työkaluna

Ota selvää, kuinka pk-yritykset automatisoivat ja parantavat kassavirtaprosesseja tulostavoitteidensa saavuttamiseksi, tutustumalla tähän SMB Groupin oppaaseen.

Lue opasta ›

Irti manuaalisista prosesseista

Jätä aikaa vievät taulukot ja manuaaliset prosessit unholaan. Ota selvää BI-ratkaisujen hyödyistä.

Lue white paper -raportti ›

Vältä kaavoihin kangistumista

Ota selvää, kuinka pieni tai keskisuuri yrityksesi voi saada lisänostetta tutkimalla, miten muut yritykset ovat lähteneet lentoon. Lue, miten voit hyödyntää uusia mahdollisuuksia ja valmistella yritystäsi nopeaa kasvua varten.

Lue blogia  ›

Painovoimaa uhmaten: pk-yritykset maailmalle

Pk-yrityksiin kohdistuu paljon odotuksia talouden rattaiden pyörittämisestä, jatkuvista innovaatioista ja työpaikkojen luonnista. Tässä podcast-tallenteessa mm. Economist Intelligence Unitin (EIU) ja Ernst & Youngin asiantuntijat puntaroivat sitä, miten jotkin pk-yritykset ovat oppineet uhmaamaan painovoimaa.

Kuuntele podcast  ›

Autamme sinua ratkaisemaan liiketoimintasi haasteet. Selaa pk-yritysten SAP-ratkaisuja ›