Koehler Paper Group: SAP HANA tuo kilpailuetua

Ota selvää, kuinka lämpöpaperiin, pelikortteihin ja lasinalusiin erikoistuva perheyritys analysoi jopa 14 miljoonaa tietuetta sekunneissa SAP HANA -in-memory-teknologian avulla.* Nyt Koehler voi tehdä nopeita päätöksiä, reagoida ripeästi markkinamuutoksiin ja parantaa liiketoiminnan kannattavuutta huolimatta digitalisoinnin ja maailmanlaajuisen kilpailun vaatimuksista.

Paperirullia käsiteltävänä
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Uutta alusta maalataan, mikä kuvaa Pacific Drillingin nopeaa kasvua

Pacific Drilling: maailmanlaajuinen kasvu

Ota selvää, kuinka syvänmerenporausta harjoittava startup-yritys vahvistaa kasvuaan SAP:n avulla. Saat selville, kuinka yritys rakentaa sellaisen liiketoimintarakenteen, jolla on valmius skaalautua sitä mukaa kuin uusien porausaluksia siirretään tuotantoon eri puolilla maailmaa.

Proomu merellä edustamassa MRG:n keskitettyjä ja tehokkaita prosesseja

Marine Resources Group: prosessien keskittäminen

Ota selvää, kuinka Seattlessa toimiva hinaaja- ja proomuyhtiö yhdistää kaikkien kahdeksan yrityksensä talous-, osto- ja projektinhallintaprosessit. Keskisuurille yrityksille suunnitellun SAP BusinessObjects -ohjelmiston ansiosta Marine Resources Group voi toteuttaa mottonsa "aina valmiina, aina turvassa".

Pieni tyttö lelukaupassa edustamassa Simba Dickien menestystä SAP-ohjelmiston avulla

Simba Dickie Group: myynnin tehostaminen

Ota selvää, kuinka leluvalmistaja on vienyt myyntiprosessinsa mobiililaitteisiin SAP ERP:n ja Sybase Unwired Platformin avulla. Saat selville, miten Simba Dickie on järjestänyt myyntiedustajilleen suojatun mobiiliyhteyden reaaliaikaisiin asiakastietoihin sekä mahdollisuuden syöttää uusia tietoja, käsitellä tilauksia ja tarkistaa toimitusten tilat mobiililaitteella.

Me voimme auttaa.

Haluatko lisätietoja SAP-ratkaisuista pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)?

Lisää asiakkaiden menestystarinoita

Mario Camacho Foods: saumaton fuusio

Lue, kuinka kaksi vastikään yhdistynyttä yritystä yhdisti toimintonsa ja paransi varaston näkyvyyttä ja taloussuunnittelua SAP Business Onen avulla.

Lue menestystarina ›

Boston Scientific: parempia myyntiesittelyjä

Ota selvää, kuinka lääketieteen laitevalmistajan myyntiedustajat hyödyntävät mobiiliohjelmistoja esitellessään tuotteita lääkäreille iPadillä.

Katso kolmen minuutin video ›

Schukat: lähempänä asiakkaita

Ota selvää, kuinka Schukat Electronic hankkii asiakastietoja nopeasti ja entistä perusteellisemmin, kun käytössä on SAP NetWeaver BW powered by SAP HANA.

Katso kahden minuutin video ›

Shanghai Tongyong Guangdian Electric Components

Ota selvää, kuinka sähkökomponenttien valmistaja kehittää innovatiivisia prosesseja uudessa tehtaassaan SAP Business All-in-Onen avulla.

Lue menestystarina ›

MGP Ingredients: toimialan parhaiden käytäntöjen hyödyntäminen

Katso, kuinka johtava valmistusaineiden ja tislaamotuotteiden valmistaja otti SAP Business All-in-Onen käyttöön aikataulussa ja budjetin mukaisesti.

Katso kolmen minuutin video ›

HHP: tehokkaampaa suoramyyntiä iPadien avulla

Lue, miten HHP hyödyntää jatkuvaa iPad-yhteyttä suoramyynnin tehostamiseen ja uusille markkinoille laajentumiseen SAP Business Onen avulla.

Lue menestystarina ›

Selaa kaikkia menestystarinoita

Tutustu kaikkiin pienten ja keskisuurten yritysten menestystarinoihin.

Hae lisää tarinoita ›

*Toteutusesimerkit ovat vain tiedoksi, eivätkä todelliset esimerkkitapaukset muodosta sitoumuksia tai takuita SAPin ja/tai sen kumppanien taholta. Hinnoittelu, kustannukset ja tulokset voivat vaihdella tapauskohtaisesti. SAPin tuotteiden ja palvelujen takuut esitetään ja määritetään vain tuotteiden ja palvelujen mukana toimitettavissa takuuselosteissa. Mikään tämän julkaisun sisällön osa ei muodosta ylimääräistä takuuta.