Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

SAP & APS -webinaari

Webinaarissa esittellään riippumattoman tutkimuslaitoksen Loudhousen uusimpia tutkimuksia, joiden mukaan myynti on totaalisesti muuttumassa. Menestyäksesi hyperyhteyksien maailmassa, myyntijohtajat tarvitsevat työkaluja, joilla asiakkaiden sitoutumisesta tehdään ydinstrategia. 85 % myyntijohtajista kertoo yritystensä kohtaavan vaikeita kasvuongelmia vain kahdessa vuodessa tai jopa aikaisemminkin. Kuuntele nauhoitus. 

Lataa webinaari

Myynnin ohjelmisto, joka toimii kuin sinä, pilvessä

Katso videosarja siitä, kuinka SAP Hybris Cloud for Sales auttaa myymään fiksummin yhteistyössä ja tekemään enemmän kauppoja mistä tahansa millä tahansa laitteella.

Previous

Myy fiksummin

Myyjänä sinun täytyy tehdä tärkeitä jokapäiväisiä valintoja , jotka vaikuttavat tiimiin, asiakkaisiin ja perheeseesi. Tutustu myyntiohjelmistoon, joka auttaa tekemään oikeita päätöksiä.

Myy missä vain

Missä on toimistosi? SAP Hybris Cloud for Sales on missä tahansa. Sovellus tarjoaa tietoa ja ketteryyttä millä tahansa laitteella niin, että voit työskennellä ja tehdä yhteistyötä mistä tahansa.

Yhteistyö

Myynnissä kukaan ei voita yksin. Työskentelet osana asiantuntijoiden joukkuetta, joka tekee enemmän kauppoja nopeammin. Valitse myyntiohjelmisto, joka rakentuu yhteistyölle.

Tee enemmän kauppoja

Myynti ei lopu siihen, kun ostosopimus on allekirjoitettu. Valitse myyntisovellus, joka vähentää hallinnollista työtä niin, että voit viettää enemmän aikaa juhliaksesi voittoasi.

Next
Previous

Seitsemän strategiaa myydä fiksummin

Mielipidejohtajat ja analyytikot ovat yhtä mieltä siitä, että myynti on muuttunut ja vanha kunnon CRM ei riitä, jos sinä ja tiimisi haluatte tehdä enemmän kauppoja. On aika sitouttaa asiakasta koko ostoprosessin aikana.

Pärjääkö myyntiorganisaatiosi kilpailussa?

Yritykset, jotka seuraavat liidejä, prospektien vaiheita ja niiden tilaa reaaliajassa tekevät 26 % enemmän kauppoja vuosittain.* Kuinka oma yrityksesi pärjää vertailussa?

Next

Lue mitä asiakkaamme kertovat

Kokeiluversio veloituksetta - myy fiksummin, milloin tahansa

Tarvitset SAP Hybris Cloud for Sales -ratkaisun, jotta voit myydä fiksummin kaikkialla. Aloita tänään SAP Digital CRM -ratkaisulla, joka on suunniteltu pienemmille myyntiryhmille. Siinä on monia samoja ominaisuuksia kuin SAP Hybris Cloud for Sales -yritysversiossamme.  Pääset vauhtiin minuuteissa kokeilemaan joitakin yritysominaisuuksia veloituksetta 30 päivän ajan ennen kuin teet ostopäätöksen. Aloita tänään ja kerro mitä mieltä olet!

Previous

Tutustu myynnin tulevaisuuteen

Hanki hyvä käsitys tulevasta myynnin kehityksestä, uusista suuntauksista ja strategioista tästä tutkimusraportista, joka perustuu 1220 globaalin yritysostajan näkemyksiin. Huomaat, kuinka ostajien ja myyjien välinen dynaamiikka muuttuu ja kuinka voit lisätä myyntiä.

Viisi tärkeintä strategiaa vähittäismyyntiin 2015

Lue, miten viidellä keskeisellä strategialla voitat hyllypaikan ja sen ympäristön. Tämä uusi EKN:n tutkimusraportti selvittää, miksi ja miten toteuttaa strategiat ja se osoittaa, miten valmistajat käyttävät niitä hyödykseen.

Sitouta myymällä fiksummin ja voita

Lue lisää SAP Hybris Cloud Sales -ratkaisusta ja miten se vastaa suoraan myynnin haasteisiin yhä monimutkaisessa maailmassa. Ymmärrä asiakkaitasi paremmin mukaan lukien heidän ainutlaatuiset haasteensa, toimialansa ja liiketoiminnan tavoitteensa.  

Next

Lisää myynnin tehokkuutta oivallusten aikakautena

Lue tästä IDC:n raportista lisätietoja markkinoiden viimeaikaisesta kehityksestä ja miten voit hakea uusia strategioita ja nykyaikaisia ratkaisuja tehostamaan myyntiäsi oivallusten, mobiilin ja sosiaalisen liiketoiminnan aikakautena.

Pieni yritys ei saisi tarkoittaa pientä myyntiä

SAP Anywhere sähköiseen kaupankäyntiin lisää nimenomaan pienyritysten myyntiä. Anna henkilöstöllesi välineet myyntiennusteisiin, sosiaaliseen myyntiin ja CRM-työkaluja, jotka auttavat heitä myymään enemmän ja nopeammin paikasta riippumatta.

Tutustu uusimpiin aiheisiin myynnistä ja asiakkaiden sitouttamisesta

Previous

Asiakkaan sitouttamisen ja kaupankäynnin tulevaisuus

Älä ohita uusimpia trendejä, oivalluksia ja kehitystä sähköisessä kaupankäynnissä ja asiakkaiden sitouttamisesta. 

Myynnin yhteistyö + asiakasoivallukset = menestys

Ainoa tapa menestyä yritysmyynnissä nykypäivänä on hyödyntää kaikkia asiakastietoja. Oikeat työkalut oikeassa paikassa auttavat menestymään.

Onko Y-sukupolvi todella kiinnostunut digitaalisesta videomarkkinoinnista?

Jopa 77 miljoonaa silmäparia voi nähdä sisältösi, mutta katsovatko he todella sitä? Saavuttaako markkinointiviestisi aiotun yleisön?

Next
Back to top