Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Toimita mahtava asiayhteyskokemus

Teknologian yleistymisen myötä viime vuosina yritykset voivat nyt kerätä valtavia määriä tietoja prospekteistaan ja asiakkaistaan. Tästä johtuen on yleistynyt "asiayhteysmarkkinointi", joka avulla yritykset voivat tarjota parempia kokemuksia asiakkaille jokaisessa rajapinnassa. Vain 39 % yrityksistä käyttää tietoja asiakkaidensa käyttäytymisestä markkinointitarkoituksiin

Lue raportti

Markkinoinnin "sweet spot" -videosarja

Previous

Miksi on ihanaa olla markkinoija

Miksi minusta on ihanaa olla markkinoija? Koska voin luoda kosketushetkien kautta erinomaisia asiakaskokemuksia ja löytää pisteen, jossa tunteet johtavat toimintaan. Nautin työstäni ja SAP:n markkinointiohjelmisto auttaa minua siinä.

Markkinointiryhmä toiminnassa

On hämmästyttävää, kun kaikki puhaltavat yhteen hiileen: kampanjat toimivat, ideoita virtaa ja ihmiset jakavat niitä. Lue, miten SAP Jam auttaa löytämään pisteen, jossa yhteistyö ja sosiaalinen markkinointi tuo hyviä tuloksia.  

Täydellinen kohdemarkkinointi

Asiakkaan sitoutuminen tarkoittaa keskusteluja ja hyviä keskusteluja syntyy, kun tietää, kenelle puhuu. SAP:n ratkaisut markkinointiin kohdistavat sinut pisteeseen, jossa Big Datasta tulee merkityksellinen asiakasoivallus.

Personoitu sähköinen kaupankäynti

Personoininti sisältää paljon enemmän kuin vain asiakkaan nimen. Kyse on pisteestä, jossa oikea tarjous oikeaan aikaan laukaisee ostopäätöksen. SAP Hybris -kaupankäyntialusta löytää sinulle juuri sen pisteen.

Next

Tutustu SAP:n ratkaisuihin ja asiantuntemukseen markkinoinnissa

Previous

Ilmainen kokeilu: SAP Hybris Marketing pilvessä

Kokeile SAP Hybris Marketing -pilviratkaisuja veloituksetta. Katso, miten ne voivat antaa sinulle asiayhteysoivalluksia asiakaslähtöisesti, parantaa kohdemarkkinointia sekä laatimaan onnistuneita monikanavakampanjoita.

Pärjääkö markkinointiorganisaatiosi kilpailussa?

Parhaat markkinointiorganisaatiot käyttävät mittaristoja antamaan täyden näkyvyyden markkinointiin, mukaan lukien budjetointiin, kampanjasuunnitteluun ja kanavahallintaan. Kuinka oma yrityksesi pärjää vertailussa?

Next

Lue mitä asiakkaamme kertovat...

Seitsemän markkinointistrategiaa

Lue, mitä tarvitaan vahvempien asiakassuhteiden rakentamiseen yksi asiakas kerrallaan. Tässä kattava opas markkinoijille.. Lue vihjeitä ja parhaita käytäntöjä siitä, miten muokata jokaista vuorovaikutustilannetta.

Previous

Asiakassitoumuksien mestari

Katsaus siihen, miten nykypäivän markkinointijohtajat lisäävät suorituskykyään koko asiakaslähtöisen yrityksen laajuisesti. Yhdenkään asiakkaan matka ei ole samanlainen ja markkinoijat tarvitsevat ketteriä strategioita asiakkaiden sitouttamiseen.

Nykymarkkinoinnin matematiikka

IDC selvitti, miten markkinoijat käyttävät ennakoivaa analytiikkaa luodakseen kokonaisvaltaisen ja kiinnostavan asiakaskokemuksen. Lue, miten voit kääntää yhtiösi kaikki tiedot osaksi tarkkoja, reaaliaikaisia oivalluksia ja parantaa asiakkaiden sitoutumista.

SAP paras toimittaja markkinoinnin resurssienhallintaan

Gartner sijoitti SAP:n parhaaksi Marketing Resource Management (MRM) -vertailussa jo neljäntenä vuotena peräkkäin. Sijoitus perustuu SAP:n ratkaisuihin, kasvuun, markkina-asemaan, visioon ja toteutuskykyyn.

Next

Esittelyssä SAP Hybris Marketing -pilvi

Uusi, kauniisti yksinkertainen SAP Hybris Marketing -pilviratkaisu. Lue kuinka se antaa sinulle reaaliaikaisia asiayhteysoivalluksia eri kanavissa niin, että voit tehokkaasti markkinoida yhden henkilön yleisölle.

Digitaalista markkinointia pienyrityksille? Helppoa.

SAP Anywhere mahdollistaa sen. Myy vähittäis- ja verkkokaupassasi ja digitaalisilla markkinapaikoilla yhdellä helppokäyttöisellä sähköisen kaupankäynnin ratkaisulla. Luo lisäksi yksilöllisiä kampanjoita, jotka saavat asiakkaasi tulemaan takaisin.

Hanki tuoreita näkökulmia markkinoinnin asiantuntijoilta

Previous

Asiakkaan sitouttamisen ja kaupankäynnin tulevaisuus

Älä ohita uusimpia trendejä, oivalluksia ja kehitystä sähköisessä kaupankäynnistä ja asiakkaiden sitouttamisesta. 

Älä hiivi kiinni asiakkaisiin: Personointi täytyy tehdä oikein

Me kaikki pidämme mahtavista ostoskokemuksista, mutta kun kohdennettuja tarjouksia sataa henkilökohtaiseen tilaamme, niin kiva ostoskokemus voi äkkiä kääntyä kammottavaksi: Kuinka he tietävät kaiken tämän minusta?

Valmis sitoutumiseen: Esittelyssä uuden median fiksu kuluttaja

Jos haluat tutustua tulevaisuuden asiakkaisiin, juttele lapsiesi kanssa. Se, miten he ovat vuorovaikutuksessa näyttää kirjaimellisesti kuinka tulevaisuuden asiakkaat kommunikoivat ja ovat yhteyksissä keskenään.

Next

Mikä on markkinoinnin automaatio-ohjelmisto

Yritykset kasvavat ja niiden on vaikeampi hallita suoria asiakassuhteita. Siihen tarkoitukseen on olemassa markkinoinnin automaatio-ohjelmisto. Se automatisoi markkinointiprosesseja, kuten asiakassegmentointia ja kampanjahallintaa niin, että markkinointiosasto tekee vähemmän manuaalisia tehtäviä ja enemmän asiakkaiden sitouttamista. Markkinoinnin automaatio on osa asiakkuuksien hallintaa, joka on suunniteltu kehittämään prospekteja ja asiakkaita. Parhaat markkinointiratkaisut ylittävät markkinoinnin automaation ja personoivat sisältöyhteydet eri kanavissa, luoden erittäin merkittäviä vuorovaikutuksia ja hienoja kokemuksia. 

Back to top