Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

SAP Innovation Forum 2017

Tule mukaan ja koe digitaalinen vallankumous Helsingissä 7.3. Ilmoittautuminen on nyt auki!

Tutustu tapahtumaan ja ilmoittaudu
Previous

Metson SAP HANA Enterprise Cloud -asiakastarina

Alansa johtavan teollisuusyrityksen Metson asiakastarina on nyt luettavissa. Metso siirtyi sujuvan projektin ansiosta joustavaan SAP HANA Enterprise Cloud -pilviympäristöön 2016 vuoden keväällä. SAP HANA -teknologian varaan rakennettu ratkaisu oli luonnollinen valinta Metson tarpeisiin.

Alkuvuoden SAP-tapahtumat

Tutustu tuleviin tapahtumiin ja tule tapaamaan meitä. Järjestämme ja osallistumme moniin tapahtumiin alkuvuodesta. Tapahtumasivuilla voit selailla SAP-tapahtumia niin kotimaassa kuin sen ulkopuolellakin.

Next

Lue, mitä SAP-yhteisössä puhutaan

Previous

Diversiteetti tuottaa tuloksia

Digitaalinen maailma vaatii uutta ajattelutapaa, uusia kyvykkyyksiä ja nopeampaa toteuttamista. Vielä enemmän se vaatii henkilöstöä, joka antaa kaikkensa. 

Vuodenvaihteen ei tarvitse olla talousjohtajan Mount Everest

Käsi ylös ne talousjohtajat, jotka riemusta kiljuen joulukuun puolessavälissä suostuisivat markkinoinnin pyyntöön kirjoittaa blogiteksti, jonka deadline on tammikuun alkupuolella? Tilinpäätöskiireet puskevat päälle, tilintarkastajat kolkuttelevat toimiston ovia ja joululahjatkin ovat vielä ostamatta.

Miksi ostotoimi ei ole enää sama SAP S/4 HANAn jälkeen?

Kuvittele hetki, että olet ostotoimen johtaja maailmanlaajuisessa jälleenmyyntiyrityksessä. Markkinointi on suunnittelemassa suurta kampanjaa...

Next
Back to top