Undgå de 3 vækstfælder

Er din lille eller mellemstore virksomhed i fare for at falde i en af de klassiske vækstfælder? Læs rapporten fra Technology Evaluation Center (TEC) for at lære at holde øje med faresignalerne og tage de nødvendige forholdsregler. Se, hvordan teknologien kan hjælpe dig med at opnå ensartede processer, høj gennemsigtighed og uvurderlig indsigt, som kan sikre din hurtigtvoksende virksomhed et stort spring fremad.

Download TEC-rapporten.
Følg bloggen: Klar til konkurrencen
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Sommerfugl, som bestøver en blomst

Farvel til dårlig datakvalitet

11-07-2013

#SME

Hvordan håndterer man problemstillinger i forhold til datakvaliteten, når der er forskellige procedurer på tværs af regioner eller afdelinger? Ved at udnytte integreret software. Se, hvordan du kan skifte fokus fra at skulle manøvrere gennem forskellige data til at udnytte dem – og opnå bedre resultater.

Kvinde, der svømmer under vandet

Konsolider alle dine uensartede data

09-07-2013

#SME

Få det store overblik over din virksomhed i stedet for at støtte dig til fragmenterede data, som fører til fragmenterede beslutninger. Se, hvordan integreret teknologi kan give dig den nødvendige holistiske indsigt til at realisere strategien – og drive virksomheden fremad.

Person, som bestiger et bjerg

Udfyld proceshullerne – og kom helt til tops

08-07-2013

#SME

Er I vokset fra jeres processer? Læs denne blog for at se, hvordan teknologien kan hjælpe jeres voksende lille eller mellemstore virksomhed med at få en 360-graders gennemgang af virksomheden, så I kan identificere forældede processer, komme problemerne i forkøbet og skærpe jeres fokus på forretningen.

Person, som bestiger et bjerg

Undgå ”Business as Usual”-fælden

20-06-2013

#SME

Sæt yderligere fart i væksten. Find ud af hvordan din mindre eller mellemstore virksomhed kan øge det momentum, I har oplevet som nystartet virksomhed, ved at se hvordan andre har gjort det. Opdag nye måder, hvorpå I kan hente indtjening fra uventede muligheder – og hvordan I kan klargøre jeres virksomhed til hurtig, fremtidig vækst.

Hangglider på himlen

Trods tyngdeloven: Små og mellemstore virksomheder på den globale scene

Kære små og mellemstore virksomheder. Verden stoler på, at I skal være med til at sikre økonomien, bæredygtig innovation og jobskabelse. Lyt til denne podcast, hvor eksperter fra Economist Intelligence Unit (EIU), Ernst & Young og andre fortæller, hvordan nogle små og mellemstore virksomheder har lært at trodse tyngdeloven.

Flere ekspertressourcer

Blogs: Lær af SME-eksperter

I vores SME-blogs får du alt at vide om SAP-software til små og mellemstore virksomheder – fordele, udfordringer og overvejelser om teknologi.

Gennemse SME-blogs  ›

Straight Talk Webinar Series

I denne webinar-række kan du lære om it-strategierne, best practice og løsninger, som kan hjælpe din lille eller mellemstore virksomhed med at sikre bæredygtig vækst.

Lyt til webinarerne  ›

Vores partnere: Et økosystem af eksperter

Vi har tusindvis af partnere, der fungerer som lokale ressourcer og som tilbyder deres produkt-, service- og brancheekspertise for vores mange kunder blandt små og mellemstore virksomheder.

Find en partner  ›

Små og mellemstore virksomheder: Nøglen til en stærk økonomi

Hør eksperterne, bl.a. Ernst & Young, fortælle, hvordan små og mellemstore virksomheder udgør grundlaget for fremtidig økonomisk vækst, bæredygtig innovation og jobskabelse.

Lyt til podcasten  ›

SAPinsider-artikler til små og mellemstore virksomheder

Læs populære artikler fra SAPinsider for at få sidste nyt om fremtiden for SME-software – og få den fornødne indsigt fra branchelederne.

Læs artiklerne ›

Mobile computerenheder til små og mellemstore virksomheder

Er det tid til at tænke på mobile løsninger til din lille eller mellemstore virksomhed? Se fordelene – og udfordringerne – ved en trådløs salgstyrke.

Se den mobile webcast ›

Er din virksomhed klar til SAP ERP?

Lær, hvordan økonomiske, skalerbare ERP-systemer kan hjælpe små og mellemstore virksomheder med at udligne forskellen, så de kan konkurrere med "de store i klassen."

Læs om ERP  ›

Brug likviditet som et strategisk værktøj

I denne guide fra SMB Group kan du finde ud af, hvordan små og mellemstore virksomheder automatiserer og optimerer likviditetsstyringsprocesser, så de når deres målsætninger.

Læs guiden ›

Kom videre fra manuelle processer

Glem alt om tidskrævende regneark og manuelle processer. Se, hvordan BI kan hjælpe jer.

Læs rapporten ›

Vi kan hjælpe dig med at løse din virksomheds udfordringer. Gennemse SAP-løsninger til små og mellemstore virksomheder ›