Skip to Content
Kontakt os

Små og mellemstore virksomheder (SME)

Bliv større med SAP software til små og mellemstore virksomheder.

Brug mere tid på aktivt at få din virksomhed til at vokse – med SAP SME software, designet og prissat til små og mellemstore virksomheder. Vores skalerbare løsninger fungerer med din eksisterende infrastruktur på stedet eller i skyen og hjælper dig til mere effektiv drift. Vælg mellem standard-forretningsstyringssoftware og branchespecifikke ERP løsninger. Hvorfor ikke gøre det nemt?

Hvilken SAP SME ERP løsning er den rigtige for dig?

Administrer den lille og mellemstore virksomhed

Uanset virksomhedens størrelse eller branche har SAP ERP-software til din virksomheds behov.

Previous
 
Fra salg og kunderelationer til økonomi og drift. Du kan administrere alle grene af virksomheden med ERP software, der vokser med virksomheden. Velegnet til mindre virksomheder under udvikling, - integreres on-premise eller i skyen.
 
Skabt til mellemstore virksomheder og datterselskaber af større koncerner. Denne enkelte løsning kan hjælpe dig med at administrere hele din virksomhed i skyen.
 
Automatisér dine kerneprocesser og håndter større mangeartede, industrispecifikke behov med denne ERP løsning. Velegnet til større mellemstore virksomheder.
Next

Håndter din virksomhedsindsigt

Få den indsigt, du har brug for til at træffe velovervejede beskutninger, og drive din virksomhed mere effektivt med skalerbare SAP analyseløsninger.

Previous
 
Træf hurtigere og mere underbyggede beslutninger i hele virksomheden med intelligence-værktøjer (BI). Velegnet til mindre virksomheder.  
 
Udnyt forretningsanalyser, BI, informationsledelse og præstationsledelse med disse løsninger til mellemstore virksomheder.
 
SAP BusinessObjects Cloud kombinerer alle analysefunktioner – inklusiv planlægning, prædiktive funktioner og business intelligence på en enkelt software som serviceplatform.
Next
Previous
 
SAP BusinessObjects Predictive Analytics software giver din virksomhed prædiktiv indsigt i realtid – og gør det nemmere at træffe bedre og mere profitable beslutninger.
 
Kombinér visuel business intelligence med software, der gør det nemmere at skabe smukke og interaktive kort, diagrammer og infografik.
Next

Administrer dine medarbejdere

SAP talentløsninger støtter din voksende virksomhed lige fra automatisering af dine processer for ansatte til mere udviklede medarbejderstrategier.
Previous
 
SAP SuccessFactors Perform and Reward-løsning i skyen er specielt skabt til at imødekomme mindre virksomheders behov (under 500 medarbejdere) til automatisering af processer for ansatte, forbedre transparens og effektivitet samt til at omdanne din virksomhed.
 
SAP SuccessFactors Human Capital Management leverer effektiviteten i strategisk HR i en end-to-end fuldt integreret løsning i skyen beregnet til mere udviklede talentstrategier. Velegnet til virksomheder med over 500 medarbejdere.
 
SAP Concur forbinder forretningsrejse med udgiftsstyring for at opnå fuldt overblik over samlede omkostninger på en enkelt sky- og mobilbaseret platform. 
Next

SAPPHIRE NOW + ASUG Annual Conference

Join us May 16–18 for networking, strategy, discussions, and education on the latest breakthrough solutions from SAP.

Se, hvad dine kunder siger…

Previous

Flere SME kundeprofiler

SME Podcasts

Next
Previous

Kæmper din SME med store datamængder?

Hvis din SME har stigende mængder af data, er tiden kommet til at gøre noget. I denne rapport undersøger en Mint Jutras analytiker de dataproblemer, små og mellemstore virksomheder står over for, og giver tips til at løse dem.

Behov for bedre talenthåndtering?

Det klarer vi. Hør mere om, hvorfor SuccessFactors' Talent Management program er udpeget som førende af IDC MarketScape for sjette år i træk – og se sammenligningen med andre udbydere.  

Det rigtige tidspunkt at flytte i skyen?

Dette IDC InfoBrief viser dig, hvorfor det kan være tiden at flytte din SME til skyen. Hør mere om, hvordan andre små og mellemstore virksomheder har fordel af skyen – og se, hvordan du kommer i gang.

Next

Se de mest aktuelle emner for små og mellemstore virksomheder

Previous

Blogs med SME-lederes tanker

SME sociale kanaler

Next

Find en SAP partner

SAP partnere spiller en væsentlig rolle med at hjælpe virksomheder i alle størrelser – på tværs af alle brancher – med at omdanne og drive deres virksomheder. De kan hjælpe dig med at købe, opbygge, implementere, servicere og understøtte den SAP-løsning, der passer bedst til netop dit behov. Find en pålidelig partner at samarbejde med i dag.

Back to top