Skip to Content
Kontakt os

Skyen

SAP har stor erfaring efter at have betjent over 90 millioner skybrugere med nogle af verdens største skyimplementeringer. Vores løsninger omfatter et komplet udvalg af skytilbud til en uovertruffen brugeroplevelse – alt sammen baseret på brancheerfaring fra mere end 253.000 SAP-kunder i 191 lande på tværs af 25 brancher. Det bedste af det hele er, at du får fleksibiliteten til at bruge skyen, når og hvordan du vil.

Se, hvad vores kunder siger...

Previous

Socialt samarbejde er nøglen til gode forretningsresultater

Ifølge en undersøgelse som Forrester Consulting har udført på opfordring af SAP, "The Total Economic Impact of SAP Jam", kan en typisk organisation realisere et investeringsafkast på 527 procent ved at installere den sociale softwareplatform Jam fra SAP.

Det 3 største fordele ved modenhed til skyen

Denne omfattende undersøgelse bekræfter, at virksomheder, der fokuserer på skyen, opnår bedre forretningsresultater med enklere innovation, mere autonome forretningsenheder og bedre interne processer. Sådan fungerer det.

Eliminer afbrydelser via digital transformation

Stigende digitalisering og ændrede forbrugerbehov har skabt et omskifteligt marked, og ledere er nødt til at finde nye innovationsområder for at opnå forretningsfordele. Se, hvordan du udnytter den digitale transformation og opnår nye muligheder.

Next

SAP certificering i skyen

Hvordan kan du bevise din SAP Cloud-ekspertise over for verden? SAP Certification in the Cloud identificerer de konsulenter og partnere, der bedst kan hjælpe SAP-kunder med at gå fremtiden i møde. Og SAP hjælper endda potentielle kunder med at finde dem online.

Rejsen til skyen med SAP Digital Business Services

SAP Digital Business Services er baseret på over 40 års erfaring med verdens mest progressive organisationer og et robust partnerøkosystem og kan vise dig vejen til innovation og digital transformation, samtidig med at de beskytter dine afgørende forretningsprocesser.

Hurtig og problemfri implementering af nye SAP-teknologier og -applikationer – uanset om installationsscenariet er lokalt, i skyen eller en kombination. Nøglen er at have den rette ekspertise til at omsætte dine forretningsbehov til et klart roadmap til transformationen af dit IT-landskab. Vores services er udviklet sideløbende med løsningerne, og vores eksperter benytter gennemprøvede metoder og bedste fremgangsmåder for at sikre, at din installation bliver en succes.

Previous

Reducer usikkerhed og risiko med software og implementeringsservices, der er udviklet sideløbende

Hurtig implementering med SAP's eksklusive bedste fremgangsmåder

Opnå kritisk integration og migrering af data mellem lokale løsninger og skyløsninger

Next

Udforsk de varmeste emner inden for skyen

Previous

Den digitale økonomi

Privatpersoner, virksomheder og samfund interagerer i realtid og skaber en ny digital økonomi. Læs de nyeste blogs.

Skift fra kompleks IT til effektivitet i skyen

Se, hvordan skyløsninger kan hjælpe små og mellemstore virksomheder med at takle kompleksitet – hurtigt og sikkert.

Skyens community

Find alle de seneste nyheder om skyen, blogs, diskussioner, artikler, tutorials, servicepakker og andet om, hvordan SAP-kunder kan implementere forretningsløsninger, hurtighed og effektivitet.

Next
Back to top