SAPPHIRE NOW:
Watch event replays
Watch popular sessions on demand – including the keynote address by SAP CEO Bill McDermott.
Browse replays now
SAP CEO Bill McDermott

Lokale arrangementer

NNIT Århus og SAP Seminar: Bliv opdateret på Mobility Strategi – 20. Maj

SAP’s kunder og partnere har de seneste år oplevet en markant udvikling indenfor SAP Mobility produkter. Få en opdatering på SAP’s strategi indenfor mobility af Christian Staalby, ansvarlig for Mobility Solutions ved SAP. Vi kommer omkring SAP Mobile Platform 3.0, SAP Mobiliser, Syclo Agentry og SAP Mobile Technologies og tillige Lemvigh-Müller fortæller om implementering af SAP Fiori og fortæller om deres erfaringer og demonstrerer deres løsning.

Tilmeld dig her ›
HCM Breakfast Seminar: SAP’s New Look – 20. Maj

Kom og oplev det nye SAP look og gør din forretning mere effektiv. Se hvordan den nye brugergrænseflade spiller sammen med din forretning og få et smugkig på de nyeste løsninger fra SAP og 2BM. Du får demoer, vi viser de nyeste funktioner og drøfter, hvilken fordel dette giver dig. Vi vil også vise nogle nye muligheder for at arbejde i cloud, som kan støtte både projekter og allerede implementerede SAP løsninger.

Læs mere og tilmeld dig her ›
Ciber & SAP Insurance seminar – 22. maj

Emnet for seminaret er at sætte fokus virksomhedens debitorprocesser og vise, hvordan der kan skabes et langt bedre finansielt overblik over den enkelte kundekonto.

Se agenda og tilmeld dig her ›
Platon & SAP seminar om Business Intelligence Roadmap – 3. jun

Vi gennemgår et BI Roadmap med fokus på en balanceret vurdering af forretningsbehov, teknologi og kompetencer med det formål at skabe en solid BI handlingsplan. Vi kommer bl.a. ind på forslag til fremtidige arkitekturer, definition af BI self-service, evt. fremtidig anvendelse af SAP HANA, SAP Analytics med andre teknologier, forslag til BI governance model og organisation.

Læs mere og tilmeld dig her ›
CRM Seminar: Næste trin på din CRM-investering - 20. June

Jeres virksomhed har allerede investeret i SAP CRM og har sikkert brugt en del energi på at få systemet i luften. Hos EVRY arbejder vi med kontinuerligt at udnytte ny CRM-funktionalitet, der kan optimere forretningsprocesserne endnu mere og skabe bedre kundeoplevelser. Fokus for dette brunchmøde er at give dig ny inspiration til, hvordan din virksomhed kommer videre med jeres CRM-løsning med fokus på brugeroplevelsen. EVRY præsenterer tips og tricks til, hvordan du kan anvende den nye funktionalitet i SAP CRM on-premise og SAP Cloud for Customer.

Læs mere og tilmeld dig her ›
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email