Det danske ledelsesteam

Lær vores ledelsesteam at kende.

 • Anders Feddersen

  Country Manager

  Anders Feddersen

  Anders Feddersen har, som den danske landechef, det overordnede ansvar for SAPs danske forretning på tværs af alle brancher og kunder i Danmark og dermed for samarbejdet med en lang række af Danmarks største virksomheder. Anders er også en del af det nordiske ledelsesteam og står således i spidsen for SAPs ”Run simple” strategi om at tilbyde vores kunder enkle løsninger, der er nemme at anvende, så de kan drive deres forretning så simpelt som muligt.

  Med sin +20 år lange karriere i it-branchen har Anders har et indgående kendskab til it samt en stor salgs- og ledelseserfaring senest som Director Strategic Outsourcing hos IBM Danmark og medlem af bestyrelsen samt som Chief Operating Officer hos IBM Nordic IMT. Anders har desuden en kandidatgrad i Mechanical Enginnering fra DTU og tiltrådte som Country Manager 1. august 2014.

  Less
 • Jørgen Bo Johansen

  Chief Financial Officer, Nordic & Baltics

  Jørgen Bo Johansen

  Jørgen Bo Johansen kom til SAP i 2001 som CFO for Norden og medlem af det nordiske ledelsesteam.

  Jørgen Bo bistår lokale ledere med modernisering og udvikling af en regional infrastruktur inden for finansielle serviceydelser. Jørgen Bo er ansvarlig for økonomi og administration, risikoanalyse og -styring samt juridiske spørgsmål.

  Før Jørgen Bo kom til SAP, var han 11 år i FLS-koncernen (global ingeniør- og konstruktionsvirksomhed). Han arbejdede de sidste seks år som økonomidirektør og Vice President i FLSmidth Fuller Engineering, der har 80 datterselskaber, en omsætning på DKK 8 mia. og 4.000 medarbejdere. Ud over at være økonomidirektør og Vice President sad Jørgen Bo også i bestyrelsen i flere af de virksomheder, der ejes af FLS-koncernen.

  Jørgen Bo Johansen har en kandidatgrad i økonomi og virksomhedsadministration.

  Less
 • Kim Engberg

  Head of Field Services

  Kim Engberg

  Kim Engberg er ansvarlig for Field Services i Danmark herunder Consulting, Business Consulting og Education. Kim er medlem af det danske ledelsesteam og det nordiske ledelsesteam for SAP Services. Missionen for SAP Services er at hjælpe danske virksomheder med at fremme innovation baseret på SAP standard løsninger og nedbringe omkostninger forbundet med implementering og drift af SAP løsninger. Kim blev ansat hos SAP i 2012 og har tidligere erfaringer fra IBM og Oracle både på lokalt og EMEA plan især inden for konsulentområdet og salg.

  Kim har en MBA og en HD i Udenrigshandel samt ledelseskurser på IMD.

  Less
 • Lars Bruun Larsen

  Head of Nordic Support

  Lars Bruun Larsen Lars Bruun Larsen har siden 1998 arbejdet indenfor SAP Active Global Support inden han i 2004 fik ansvaret for opbygning og udbygning af SAP’s support portefølje for de nordiske og baltiske områder. Lars har overordnet ansvaret for proaktivt at supportere nordiske og baltiske kunder gennem MaxAttention, Active Embedded og Enterprise Support, hvor fokus er på at hjælpe vores kunder med at accelerere SAP software implementeringer, optimere IT operations og styrkelse af kundernes kompetence centre gennem opbygning af best practices, “Run SAP like a Factory” faciliteter og Application Lifecycle Management gennem SAP Solution Manager.

  Herudover håndteres eskalationer og production down situationer gennem Active Global Support. Lars er baseret i København.

  Less
 • Henry Himanen

  Head of Nordic Presales and Solutions

  Christian Pedersen

  Henry Himanen er nordisk ansvarlig for vores presales & solution specialister og er desuden medlem af SAP EMEA Presales ledelsesteamet. Henry kom til SAP i 2001 og før hans nuværende presales rolle har han haft flere lederstillinger hos SAP bl.a. som ansvarlig for Nordic Sales Operations og Head of Nordic Field Operations. Henry har også arbejdet i SAP Labs LLC (Palo Alto, USA) og i SAP Australien og New Zealand (Brisbane, AU). Henry arbejdede som management konsulent før han kom til SAP.

  Henry har læst Business Administration på Lappeenranta University of Technology (LUT) og er pt. i gang med at tage en Master of Science i Leading Sales Transformation på Middlesex University, London, UK. Henry er baseret i Helsinki.

  Less
 • Christian Pedersen

  Nordic Finance Manager

  Christian Pedersen

  Christian Pedersen er ansvarlig for SAP Danmarks finans-og økonomistyring, compliance samt samarbejdet med en række globale SAP organisationer, herunder SAP’s Shared Service Center i Prag. Christian har været hos SAP siden 1999 og har også et nordisk organisatorisk ansvarsområde. Christian er baseret i København.

  Før han kom til SAP arbejdede Christian i seks år for Kraft Foods. Han havde forskellige stillinger og arbejdede blandt andet med regnskaber, finanser og skat. Christians har desuden seks års revisions erfaring.

  Christian har en kandidatgrad i økonomi og virksomhedsadministration.

  Less
 • Jacob Lund

  Executive Assistant

  Jacob Lund

  Jacob Lund er Executive Assistant for Country Manager Anders Feddersen og understøtter også den danske ledelse. Jacob er uddannet Reserve Officer, og har efterfølgende taget en uddannelse som Handelsøkonom med speciale i Ledelse i Detail. Desuden har Jacob en bachelor indenfor International Handel og Marketing samt en kandidatgrad fra IT Universitetet.

  Jacob har tidligere arbejdet i Bruxelles for Sjællands EU kontor som International Koordinator, som tutor på ITU, CBS, AAU, og har siden 2011 arbejdet hos SAP med bl.a. SAP Advanced Delivery Management samt SAP University Alliances globalt og i Danmark.

  Less
 • Maj Britt Andersen

  Vice President HR & Transformation, EMEA & HR Director, Nordic & Baltics

  Maj Britt Andersen

  Maj Britt Andersen er europæisk HR-direktør i SAP-koncernen. Dette ansvar indbefatter den overordnede ledelse af HR-aktiviteterne i Italien, Spanien, Portugal, Tyrkiet, Holland, Belgien, Luxembourg og Norden. Derudover bestrider hun jobbet som nordisk HR-direktør. I sidstnævnte stilling vandt Maj Britt den prestigefyldte titel "Bedste danske personalechef i 2005", som hun blev tildelt af PID (Personalechefer i Danmark) for sit arbejde med at gøre HR til en ægte ”business-partner” for virksomheden.

  Maj Britt har været medlem af den nordiske direktion siden 2004 og det europæiske HR-ledelsesteam siden 2005. Hun er ansvarlig for aktiviteter relateret til HR transformation, forandringsledelse, organisations- og ledelsesudvikling.

  Før Maj Britt blev nordisk HR-direktør, fungerede hun som HR-chef i den danske SAP-organisation. Hun kom til SAP i 2003 efter at have arbejdet som virksomhedskonsulent i syv år i Accenture, der er en af SAP’s globale partnere.

  Maj Britt Andersen har to kandidatgrader: En Master i international virksomhedsledelse, kommunikation og organisation(SPRØK) fra Handelshøjskolen i København samt en Master i virksomhedsledelse (MBA) fra USA.

  Less
 • Jef Sølvsteen

  Konsulentdirektør, Norden og Baltikum

  Jef Sølvsteen

  Jef Sølvsteen er direktør for SAPs konsulent og serviceydelser i Norden. Han arbejder ud fra København og er ansvarlig for salg og leverance af alle SAPs konsulent og serviceydelser til kunder i Danmark, Sverige, Finland, Norge og Baltikum. I denne rolle er Jef også medlem af det nordiske ledelsesteam som ledes af Jan Thorell.

  Den hastige udvikling af SAPs forretningsløsninger indenfor forretningssystemer, analyse, cloud, mobility og in-memory har betydet en overgang fra klassiske ERP implementerings- og udviklingsprojekter til nye værdiskabende ydelser til virksomheder der vil forny og accelere deres nuværende virksomhedsløsninger. Sammen med sit team vil Jef fokusere på yderligere at forbedre SAPs konsulent og serviceydelser til nordiske virksomheder gennem strategisk forretningsrådgivning, innovationsteknologi, systemoptimering, kunde- og branchespecifikke løsninger samt innovationsfremmende vedligeholdelsesydelser. Dette er især vigtigt i en tid hvor mange virksomheder søger både at forenkle og effektivisere forretningen og organisationen men samtidig også ønsker at kunne håndtere omverden i realtid for at reagere fleksibelt og rentabelt på markedsforandringerne.

  Nøgleordene for SAP Consulting er fremsynet og behovsbestemt rådgivning, kort tid til værdi (time to value) af SAP løsninger samt forandringsunderstøttende support – fra klassisk virksomhedsstyring oftest i siloer til holistisk forretningsstyring i realtid ved at udnytte smart og fleksibel informationsteknologi.

  Jef har haft flere ledende stillinger hos internationale konsulent- tog revisionsfirmaer i Danmark og har mange års erfaring indenfor lederskab og strategisk rådgivning for og hos nordiske virksomheder. Som nordisk ansvarlig for SAP Consulting kommer Jef til at drive videreudviklingen og skalerbarheden af SAPs brede konsulent og serviceydelsesportefølje til vores stærkt voksende kundebase i Norden og Baltikum.

  Less
 • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email