SAP Labs България

SAP е световен лидер в бизнес приложенията по отношение на приходи от софтуер и свързани услуги - с повече от 66 000 служители в повече от 130 локации за разработка и продажби по света. Централата на SAP е разположена във Валдорф, Германия.

Така наречените "Лабове" (laboratories) в SAP са центровете за разработка на софтуер, които създават иновативни софтуерни продукти, привличайки таланти и използвайки достиженията на технологиите. SAP Labs България е създадена през 2002 г. и в момента в компанията работят повече от 600 професионалиста, които създават водещи Cloud и In-Memory технологични решения, допълнени от качествени услуги по поддръжка и технологично консултиране.
SAP Labs България е един от пионерите и лидерите в прилагането на Lean философия и гъвкави (agile) методологии при създаването на софтуер в България. Компанията е активен член на българското бизнес общество и организира и подкрепя бизнес събития с фокус върху информационните технологии и създаването на софтуер.

SAP Labs България активно си сътрудничи с български университети в рамките на програмата SAP University Alliances.
Компанията развива активно на местно ниво глобалната политика на SAP за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие. През 2012 г. SAP Labs България получи сертификат ISO 14 001 - международният стандарт за системи за управление на околната среда.

 

Корпоративни награди

  • SAP Labs България е носител на наградата на Aon Hewitt за най-добър работодател за 2006, 2008 и 2012 г.
  • SAP Labs България съвместно с Фондация ЕкоОбщност е носител на наградата „Заедно“ в категорията „Най-добро сътрудничество между бизнес и НПО“ за 2012 г.
  • SAP Labs България печели наградата за „Корпоративна и социална отговорност“ на  Българската асоциация по информационни технологии за 2011 г.
  • SAP Labs България се класира на второ място като спонсор на годината за 2011 г. на Eventex Awards за подкрепата на първия по рода си национален кръг на младежкото състезание по роботика FIRST LEGO League.
  • SAP Labs България бе отличена като ИТ компания на годината за 2008 г.
 
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email