Wij gebruiken SAP

Meer dan 500 bedrijven in België, en maar liefst 88000 ondernemingen wereldwijd zijn KMO en kozen voor SAP. Hun verhalen in de meest diverse sectoren leest u hier.

  • Twitter Facebook LinkedIn Email

Joskin

Een radicale ommekeer bij Joskin dankzij SAP Business Suite on HANA.

Wolvenberg

Supply chain-integratie bij Wolvenberg loopt op rolletjes.

OffRoadAction

Dankzij een krachtige, gebruiksvriendelijke webshop, volledig geïntegreerd met SAP, is OffRoadAction uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider van trialrijder accessoires.

Kunnen wij u helpen?

Extra customer cases, solution briefs, video's en brochures

Multiclima+Ferlin

Omdat Multiclima+Ferlin zijn bestaande projectbeheerstool stilaan ontgroeid was, gingen de drie zaakvoerders op zoek naar een volwaardig ERP-pakket.De keuze viel op SAP Business One en bezorgt hen helikopterview!

Lees meer  ›

Elipse

In 2008 besloot Elipse zijn bestaande ERP-pakket op maat te vervangen door SAP Business One. In net geen drie decennia groeide Elipse uit van een eenmanszaak tot een dynamische kmo met de blik over de grenzen heen.

Lees meer  ›

Werminval

SAP Business All-in-One voor drie bedrijven in één. Werminval bewijst dat beschutte werkplaatsen vooruitstrevende ondernemingen zijn. Het biedt een breed spectrum van diensten en koppelt deze aan een uitzonderlijke technologische knowhow.

Lees meer  ›

3E

Om alle projecten in goede banen te leiden, vertrouwt 3E sinds 2009 op SAP Business One & ProjectManagement: een geïntegreerde ERP-oplossing op maat van het groeiende, ambitieuze bedrijf.

Lees meer  ›

Campine

Als specialist in non-ferro, is Campine al meer dan een eeuw actief in een specifieke bedrijfsomgeving. De toekomstgerichte procesintegratie van SAP maakt Campine klaar voor nog eens honderd jaar.

Lees meer  ›

Oliehoorn

Met de keuze voor SAP Business One en de PDMX Suite, een door SAP
gecertificeerde Add-On van Produmex, zorgde deze ambitieuze kmo voor een slimme
automatisering van alle interne administratieve en operationele processen.

Lees meer  ›

Ethnicraft

Stefan Dusart, COO van Ethnicraft in Boom, heeft voor SAP gekozen: “We hebben onze ERP geïmplementeerd op basis van SAP Best Practices. En het loont.”

Lees meer ›

De Prêtre

De Prêtre Orthopedie is een familiebedrijf met een historiek die vijf generaties overspant. De keuze voor SAP Business One moet hen toelaten ook in de toekomst de Belgische referentie bij uitstek te blijven op het vlak van orthopedie.

Lees meer  ›

Plantin

Plantin, Een Belgische KMO uit de Staples groep gespecialiseerd in oplossingen voor de grafische industrie, koos voor een SAP Business All-in-One, gebaseerd op SAP Best Practices.

Lees meer  ›

Glutton®

Glutton®, een Waalse kmo gespecialiseerd in de productie van zwerfafvalzuigers, implementeerde SAP Business All-in-One, gebaseerd op SAP Best Practices.

Lees meer  ›

Lactoprot

SAP Business One injecteert extra efficiëntie in Lactoprot Benelux.

Lees meer  ›

PinguinLutosa

PinguinLutosa werkt efficiënter en winstgevender dankzij SAP.

Lees meer  ›

Umicore

Recyclage van edele metalen …én van businesskennis, met SAP Business One.

Lees meer  ›

Mythbusting video

Ontdek wat klanten vertellen over hoe zij de implementatie hebben ervaren.

Meer weeten  ›

Behaal resultaten en groei met SAP-oplossingen voor KMO's

Ontdek hoe een SAP Business All-in-One-oplossing uw onderneming helpt om soepel met de markt mee te bewegen en de basis voor solide groei te leggen.

Lees meer  ›

*All implementation results are for informational purposes only and the examples provided while based on actual SAP customers' experiences do not represent commitments or guarantees by SAP and/or its partners. Actual pricing, costs, and implementation results may vary, based on customer-specific requirements and needs. The only warranties for SAP products and services are those that are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services, if any. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty.