Skip to Content
Contacteer ons

Software voor KMO's

Groei zoals u het wilt, met oplossingen van SAP voor KMO's

Automatiseer alle aspecten van uw KMO met software van SAP: on-premise of in de cloud. Onze schaalbare bedrijfssoftware ondersteunt uw ERP, HR, e-commerce, analytics en rapportage, om maar een paar voorbeelden te noemen. Zoals meer dan 250.000 KMO-klanten al hebben ontdekt, groeit SAP altijd mee, ongeacht de koers die uw bedrijf volgt.

Maak kennis met de producten en expertise van SAP voor uw zakelijke behoeften

Beheer uw processen

Kleine of middelgrote onderneming? Profiteer dan van de eersteklas software voor ERP en onkostenbeheer. Daarmee stroomlijnt u onder andere uw financiële data, onkostendeclaraties, HR en inkoop. 

Beheer uw klantervaring

Geef uw klanten een consistente en betekenisvolle ervaring, ongeacht via welk kanaal ze contact met u opnemen. Verbeter de klantinteracties bij sales, marketing en de klantenservice. En integreer online- en offline-ervaringen. 

Beheer en motiveer uw medewerkers

Ondersteun de groei van uw bedrijf met slimme HR-software die u helpt talent te werven en te ontwikkelen. Bovendien stelt deze software u in staat personeelszaken te automatiseren, personeelsstrategieën in te richten en reiskosten voor personeel te beheren. 

Beheer uw zakelijke inzichten

De analytics-, business intelligence (BI)- en rapportagetools van SAP helpen u om meer inzicht te creëren, sneller beslissingen te nemen en uw zaak efficiënter te runnen. 

Bekijk de klantverhalen

Zoek een SAP partner

SAP Partners spelen een sleutelrol in het helpen van bedrijven, ze steunen ondernemingen van elke omvang of sector. Onze partners helpen met het kopen, bouwen, invoeren, onderhouden en runnen van de SAP-oplossing die het best bij uw unieke behoeften past. Vind vandaag nog die vertrouwde professional. 

Bekijk de belangrijkste onderwerpen voor KMO's

Previous

SAP Thought Leadership-blogs voor KMO's

Podcasts voor KMO's

Next
Back to top